reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Muszelka Ja z witamin podawałam tylko wit.D bo tylko taką mi pani doktor przepisała.A teraz nie podaję bo jest już ciepełko i słoneczko :-)

reklama
hej

cwietka hehe masz mistrza:DDD koniecznie dawaj fotę Idy:)

ja podaję D każdego dnia, ale my jesteśmy cycusiowe nadal.

...a ja dzisiaj dalej czekam na babcię wrrrrrrrrrrrrrrr (odbiera to, co napisałam wczoraj)
jakoś po tych świętach nie mogę się wyspać. Zmęczona jestem na maxa...

cristal gratki udanego powrotu. Oby czas szybko leciał w pracy!

Hej dziewczyny!
Wygospodarowałam chwilkę w pracy (choć roboty mnóstwo, ale kawkę tez trzeba wypić;-))

Sarka - wróciłam na cały etat, ale wychodzę godzinkę wcześniej - w końcu przywilej :-)

Wrublik - super, że juz ok z oczkiem, no i że przybiera :-)

Tunia - Twoja parafia jest tam, gdzie jesteś zameldowana, więc jeśli chrzest jest w innej, to z Twojej parafii potrzebujesz zezwolenie na chrzest. U nas było własnie tak, ale w kancelarii nikt nie pytał czy mamy ślub kościelny, czy aktywnie uczestniczymy w zyciu parafii itp., tylko czy mam 50 zł na zaświadczenie :baffled:

reklama
Do góry