a ile chcesz za nie?Dziewczyny został mi prawie cały kartonik wkładek johnsona i dwie herbatki na laktacje, któraś chce? Bo nie mam z tym co zrobić.
renczysia przyszly tydzien ma byc podobno piekny pogodowo wiec moze sie spotkanko uda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ile chcesz za nie?Dziewczyny został mi prawie cały kartonik wkładek johnsona i dwie herbatki na laktacje, któraś chce? Bo nie mam z tym co zrobić.
a ile chcesz za nie?
renczysia przyszly tydzien ma byc podobno piekny pogodowo wiec moze sie spotkanko uda![]()
cały kulinarny przeszukałam i klops nie ma golonki
a była!!!
Kai zawsze z palca brali
ze stópki tylko raz po narodzeniu do tego jakiegoś badania co wszyscy mają![]()
Da się, da, tylko trzeba umieć i się trochę wysilić, a im się nie chce i pobierają z główki albo stópki etc. Ja pracowałam kiedyś z pielęgniarką ze szpitala dziecięcego i nawet noworodkom pobierała z rączki.wiecie że takim maluszkom krew się pobiera ze stópki?a myślałam że już z żyły, no bo przecież wenflon jakoś potrafią założyć ale krwi pobrać już nie da się...
Sarka - ja odczuwam owulację od 2. cyklu, także nie martw się;-) Sen, fajny, Antylopka by się ucieszyłaWitam się w ten ponury dzień
Trzeci dzień boli mnie w spojeniu i wczoraj pobolewały jajniki, wg. obliczeń może to być owulacja....miałyście juz taką "dczuwalną" schizy mam takie, że az dziś mi sie sniło jak na jawie że jestem w ciązy tak jak tu i teray majac malutk Milenkę że jestem w ciąży...z blizniakami!
i ze dowiedziałam sie o tym tuż przed terminem porodu i jeszcze sobie uświadomiłam ze blizniaki przeciez rodzą się zazwyczaj wczesniej wię ja urodzę lada moment, matko ale sie napłakałam w tym snie
....chyba się nie ziści co
![]()
Eeeee, to się chyba głowizna nazywaJa robilam golonke ale z glowy :-)