reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

a ja zostawilam mala na lozku z zabawkami i poszlam sie szykowac do spaceru, wracam, a ona spi ... moze to i dobrze, bo po slonecznym ranku teraz zebraly sie czarne chmury i zanosi sie na deszcz

reklama
Jejku! człowiek na chwilę wyjdzie na spacer, a tu tyle nowych stron do nadrobienia :baffled:

Wieje u nas straszliwie, więc chodziłyśmy tylko chwilę - żeby tylko Idyllę uśpić.

Cristal - teściowa miała 1,5 godziny pospacerować dookoła uniwerku w czasie, kiedy ja prowadziłam zajęcia. Mała zasnęła, więc teściowa przestała chodzić, więc Ida się obudziła i była nie w humorku. Zaczęła się wydzierać, więc przyszły pod moją salę. Dobrze, że mała się uspokoiła tak sama z siebie, bo naprawdę nie mogłam przerwać zajęć.

No i teściowej za bardzo nie ufam jeśli chodzi o małą. Wolałabym, żeby Idą opiekowała się moja mama, ale ona nie dałaby rady dojechać - za daleko mieszka. Teściowa nie jest zła, ale czasem się zastanawiam, czy ona rzeczywiście sama odchowała dwójkę dzieci? I czasem mnie zaskakuja jej próby wytłumaczenia dlaczego mała płacze - wczoraj Ida sie rozryczała na pół minuty, puściła bąka, poryczała jeszcze moment i przestała. Teściowa stwierdziła, że to była kolka :crazy:
No a dzisiaj zostaje z małą dłużej, ale już w domu i już umieram z niepokoju. Zwłaszcza, że im później tym Ida bardziej marudna :zawstydzona/y:

To było kopiuj-wklej ;)

Wrublik - Ty faktycznie masz wróbelka na zdjęciu :) O rany, a ja się chyba do okulisty wybiorę, bo myślałam, że to... leniwiec - taki bokiem siedzący :D
heh no to muszę sobie fotę lepiej pstryknąć ;-)żeby być bardziej podobną do wróbelka a nie leniwca, no i zmienić tryb życia bo ja z życia to chyba leniwcem jestem :-D
cwietka - najłatwiej zrzucić każdy ryk na kolkę, no bo wiadomo że wtedy mało co może pomóc, tylko że kolka w tym wieku dziecka? ja chyba bym już podziękowała za taką pomoc...

Buuu... No i czego ta pogoda jest taka głupia? Nie mogło jeszcze trochę słonko wytrzymać? Za godzinę mieliśmy wychodzić na spacer, a tu zaczęło wiać i lać... ... ... I kolejny dzień w domu...

Buuu... No i czego ta pogoda jest taka głupia? Nie mogło jeszcze trochę słonko wytrzymać? Za godzinę mieliśmy wychodzić na spacer, a tu zaczęło wiać i lać... ... ... I kolejny dzień w domu...
lepiej niech teraz zaczęło lać niż podczas waszego spaceru, a za godzinę może jeszcze się wypogodzi... no a u nas zapowiadali że cały dzień deszcze ja zaplanowałam cały dzień w domu a do tej pory nie padało, no i już nie wyjdę

EWA u nas wciaz swieci slonce-mimo to wieje mocno.... wiec przyjezdzaj do nas na spacer;)
cwietka niezla tesciowa;) nie dziwie sie ze masz stresa że znow Ide musisz z nią zostawić..
wrublik-piękny wróbelek z Ciebie...;) a Ty ewa to masz niezłą wyobrażnie ...(albo wade...hhihi) że biednego wróbelka za leniwca wzięłaś...:-D

reklama
EWA u nas wciaz swieci slonce-mimo to wieje mocno.... wiec przyjezdzaj do nas na spacer;)
cwietka niezla tesciowa;) nie dziwie sie ze masz stresa że znow Ide musisz z nią zostawić..
wrublik-piękny wróbelek z Ciebie...;) a Ty ewa to masz niezłą wyobrażnie ...(albo wade...hhihi) że biednego wróbelka za leniwca wzięłaś...:-D
dziękuję z wróbelka to ja mam chyba brzucho :D
:D
Zrzuciłabym winę na brudne okulary, gdyby nie to, że w soczewkach chodzę ;) Ale on naprawdę jest podobny - przyjrzyjcie się :)
Ewa!!! widzisz przez monitor czy co no jestem leniwcem ale żeby tak od razu mnie wydawać :p

Do góry