reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

a ja zostawilam mala na lozku z zabawkami i poszlam sie szykowac do spaceru, wracam, a ona spi ... moze to i dobrze, bo po slonecznym ranku teraz zebraly sie czarne chmury i zanosi sie na deszcz

reklama
Jejku! człowiek na chwilę wyjdzie na spacer, a tu tyle nowych stron do nadrobienia :baffled:

Wieje u nas straszliwie, więc chodziłyśmy tylko chwilę - żeby tylko Idyllę uśpić.

Cristal - teściowa miała 1,5 godziny pospacerować dookoła uniwerku w czasie, kiedy ja prowadziłam zajęcia. Mała zasnęła, więc teściowa przestała chodzić, więc Ida się obudziła i była nie w humorku. Zaczęła się wydzierać, więc przyszły pod moją salę. Dobrze, że mała się uspokoiła tak sama z siebie, bo naprawdę nie mogłam przerwać zajęć.

No i teściowej za bardzo nie ufam jeśli chodzi o małą. Wolałabym, żeby Idą opiekowała się moja mama, ale ona nie dałaby rady dojechać - za daleko mieszka. Teściowa nie jest zła, ale czasem się zastanawiam, czy ona rzeczywiście sama odchowała dwójkę dzieci? I czasem mnie zaskakuja jej próby wytłumaczenia dlaczego mała płacze - wczoraj Ida sie rozryczała na pół minuty, puściła bąka, poryczała jeszcze moment i przestała. Teściowa stwierdziła, że to była kolka :crazy:
No a dzisiaj zostaje z małą dłużej, ale już w domu i już umieram z niepokoju. Zwłaszcza, że im później tym Ida bardziej marudna :zawstydzona/y:

To było kopiuj-wklej ;)

Wrublik - Ty faktycznie masz wróbelka na zdjęciu :) O rany, a ja się chyba do okulisty wybiorę, bo myślałam, że to... leniwiec - taki bokiem siedzący :D
heh no to muszę sobie fotę lepiej pstryknąć ;-)żeby być bardziej podobną do wróbelka a nie leniwca, no i zmienić tryb życia bo ja z życia to chyba leniwcem jestem :-D
cwietka - najłatwiej zrzucić każdy ryk na kolkę, no bo wiadomo że wtedy mało co może pomóc, tylko że kolka w tym wieku dziecka? ja chyba bym już podziękowała za taką pomoc...

Buuu... No i czego ta pogoda jest taka głupia? Nie mogło jeszcze trochę słonko wytrzymać? Za godzinę mieliśmy wychodzić na spacer, a tu zaczęło wiać i lać... ... ... I kolejny dzień w domu...

Buuu... No i czego ta pogoda jest taka głupia? Nie mogło jeszcze trochę słonko wytrzymać? Za godzinę mieliśmy wychodzić na spacer, a tu zaczęło wiać i lać... ... ... I kolejny dzień w domu...
lepiej niech teraz zaczęło lać niż podczas waszego spaceru, a za godzinę może jeszcze się wypogodzi... no a u nas zapowiadali że cały dzień deszcze ja zaplanowałam cały dzień w domu a do tej pory nie padało, no i już nie wyjdę

EWA u nas wciaz swieci slonce-mimo to wieje mocno.... wiec przyjezdzaj do nas na spacer;)
cwietka niezla tesciowa;) nie dziwie sie ze masz stresa że znow Ide musisz z nią zostawić..
wrublik-piękny wróbelek z Ciebie...;) a Ty ewa to masz niezłą wyobrażnie ...(albo wade...hhihi) że biednego wróbelka za leniwca wzięłaś...:-D

reklama
EWA u nas wciaz swieci slonce-mimo to wieje mocno.... wiec przyjezdzaj do nas na spacer;)
cwietka niezla tesciowa;) nie dziwie sie ze masz stresa że znow Ide musisz z nią zostawić..
wrublik-piękny wróbelek z Ciebie...;) a Ty ewa to masz niezłą wyobrażnie ...(albo wade...hhihi) że biednego wróbelka za leniwca wzięłaś...:-D
dziękuję z wróbelka to ja mam chyba brzucho :D
:D
Zrzuciłabym winę na brudne okulary, gdyby nie to, że w soczewkach chodzę ;) Ale on naprawdę jest podobny - przyjrzyjcie się :)
Ewa!!! widzisz przez monitor czy co no jestem leniwcem ale żeby tak od razu mnie wydawać :p

Do góry