gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
a ja zostawilam mala na lozku z zabawkami i poszlam sie szykowac do spaceru, wracam, a ona spi ... moze to i dobrze, bo po slonecznym ranku teraz zebraly sie czarne chmury i zanosi sie na deszcz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to zaszalałaś przy pisaniu tego posta. :-)
heh no to muszę sobie fotę lepiej pstryknąć ;-)żeby być bardziej podobną do wróbelka a nie leniwca, no i zmienić tryb życia bo ja z życia to chyba leniwcem jestemTo było kopiuj-wklej
Wrublik - Ty faktycznie masz wróbelka na zdjęciu O rany, a ja się chyba do okulisty wybiorę, bo myślałam, że to... leniwiec - taki bokiem siedzący
lepiej niech teraz zaczęło lać niż podczas waszego spaceru, a za godzinę może jeszcze się wypogodzi... no a u nas zapowiadali że cały dzień deszcze ja zaplanowałam cały dzień w domu a do tej pory nie padało, no i już nie wyjdęBuuu... No i czego ta pogoda jest taka głupia? Nie mogło jeszcze trochę słonko wytrzymać? Za godzinę mieliśmy wychodzić na spacer, a tu zaczęło wiać i lać... ... ... I kolejny dzień w domu...
a Ty ewa to masz niezłą wyobrażnie ...(albo wade...hhihi) że biednego wróbelka za leniwca wzięłaś...
dziękuję z wróbelka to ja mam chyba brzuchoEWA u nas wciaz swieci slonce-mimo to wieje mocno.... wiec przyjezdzaj do nas na spacer
cwietka niezla tesciowa nie dziwie sie ze masz stresa że znow Ide musisz z nią zostawić..
wrublik-piękny wróbelek z Ciebie... a Ty ewa to masz niezłą wyobrażnie ...(albo wade...hhihi) że biednego wróbelka za leniwca wzięłaś...
Ewa!!! widzisz przez monitor czy co no jestem leniwcem ale żeby tak od razu mnie wydawać
Zrzuciłabym winę na brudne okulary, gdyby nie to, że w soczewkach chodzę Ale on naprawdę jest podobny - przyjrzyjcie się