reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
missiiss ja też walcze z katarem metod nie znam żadnych poprostu trzeba być cierpliwym u mnie trawa około 5-6 dni , to już drugie przeziębienie w ciąży:/

anka no wlasnie ja bym chciala zeby jak najszybciej przeszedl. wczesniej mialam tylko jeden dzieni te krople ziolowe pomogly plus goraca herbata z sokiem malinowym i cytryna i miodem a teraz do sklepu nie chce wychodzic bo ziab na dworze. ale kupilabym sobie cebule zeby zrobic sobie syrop. to kurujemy sie razem z kataru . oby nam sie szybko te noski odetkaly :)

Najgorzej jest w nocy bo spać przez ten nos zatkany nie moge, ale cóż, na dwór nie wychodz bo zimno no chyba ze masz bliziutko.

niestety bede musiala wyjsc ze 3 razy z pieskiem :/ chyba sie poloze bo glowa mnie zaczyna bolec :/ jakis rutinoskorbin musz ekupic chyba z emam w szafce ehhh a taks ie cieszylam ze tej ciazy nie zaczelam od przeziebienia ...

cześć dziewczynym miałam byc rano, ale późno wstałam, a potem tylko o Lechu czytałam, fotki z imprez oglądałam i słuchałam opowiadań męża, który balowal do 1.30 w nocy. Jak ja mu zazdroszczę.....!!!!!!
Co do kataru - u mnie była nagina tydzień temu i katar słaby do tej pory - po prostu dmucham często nos i nosze szal, bo tu często wieje. Gardło mnie nie boli, bo ten Homeogene szybko mi pomógł.
Co do luteiny - podzielam zdanie większości - seksik raczej nie wskazany.

cześć laseczki
witam niedzielnie i zarazem już spadam
do mamuśki na obiadek mniiiiam:-p

mamolka ja po moich ostatnich łazankach baaardzo cierpiałam choć były przepyszne!
tak mnie brzuszysko bolało i takie było ogromne:szok:
więc z tym daniem ostrożnie z naszymi wzdęciowymi kwestiami:-)

olcia zazdraszczam obiadku u mamy ... sama bym poszla do mojej gdyby nie mieszkala 80 km ode mnie :/ auta nie mam nie pojade a zjadlabym taki porzadny mamusiny obiadek :) bo mi mniej smakuje jak sama sobie zrobie a co mamy to mamy :)

ja dzisiaj chinszczyzne na szybko zroie bo cycki indycze mam kupione to czesc dam pieskom a czesc zjem z mezem ja na obiad on na kolacyjke i bedzie git.

a tyle spania bylo mojego bo za kilka minut bandzior mnie noskiem szturcha po twarzy ze na dwor trzeba isc wiec sie cielutko ubralam i polazlam i w takie wielkie kaluze wchodzil dziad jeden a on taki malutki wiec po kolana mial ta wode o ile mozna nazwac to kolanami :) teraz caly mokry po domu lata bo musialam go troche wymyc z tego piasku i brudu

cześć laseczki
witam niedzielnie i zarazem już spadam
do mamuśki na obiadek mniiiiam:-p

mamolka ja po moich ostatnich łazankach baaardzo cierpiałam choć były przepyszne!
tak mnie brzuszysko bolało i takie było ogromne:szok:
więc z tym daniem ostrożnie z naszymi wzdęciowymi kwestiami:-)

nie róbcie apatytu, bo nie mam weny do gotowania.....

reklama
Pogoda mnie DOBIJA!!! Tak sobie wyobrazalam, ze w maju to juztak będzie fajnie, całe dnie z dzieckiem na dworze, nie trzeba mu bedzie kurtek i rajstop zakładac... A tu zonk :/

Muszę się przepisac z USG na inny termin, bo mam dopiero na 10 czerwca, ale mi wychodzi ,ze to juz bedzie 14 tydzien - to chyab troche późno na badanie przeziernosci karkowej :/ Moze mi sie uda na koniec maja zapisac, bo potem jest Boże Ciało, a mój ginek tylko w czwartki ma dostęp do bardzo dobrego aparatu USG.

Trzymajcie siędziewczynki, juz coraz blizej do konca mdłosci (miejmy nadzieje), o matko, jak ja się nie mogę doczekac, kiedy mnie kuchnia przestanie odrzucac!

Do góry