Dzień dobry,
Witam
nową mamusię i oczywiście że możesz dołączyć. Im więcej nas tym weselej
Te wieczorne mdłości mnie dobijają .. bllee zaczyna się ok 17 i o 20 już myślę jak tu najszybciej zasnąć by nie kwitnąć nad sedesem. Rano też bywa różnie- dziś był ten gorszy dzień. Na dodatek mały przyszedł do nas przed 2 w nocy ze swoją podusią powtarzając "tatuś tatuś" i spał z nami do rana co chwile nas wybudzając i wiercąc się okropnie. Kot też nie lepszy- znalazł sobie coś w nocy pod łóżkiem i się tam strasznie kokosił, więc dostał nakaz eksmisji. Ale to znowu trzeba było wstać, wywołać go spod łóżka i kłapnąć drzwiami. Jestem niewyspana.
Gufi trzymam kciuki za usg!!! No i trzymaj się jakoś tam w tej robocie
Ewwe ja byłam w zeszłym tyg u rodziny 6 dni, na komunii właśnie. Przygotowania od piątku (po 5-6 kobiet w kuchni), potem niedziela- poniedziałek obżarstwo tort, ciasta, sałatki, 5 dań na gorąco (na ponad 30 osób, z czego samych dzieci 18 w wieku do lat 12), po prostu jedno zawirowanie głowy.
Mnie zaczyna boleć pod brzuchem, ale muszę naprawdę dużo narobić km na spacerze
Tunia u mnie libido jest równe zeru, a nawet gorzej bo mnie męczą nawet zwykłe przytulenia. Zresztą mój mąż nie umie trzymać rączek przy sobie i każde przytulenie kończy się kłótnią: bo ja nie chcę a on CIĄGLE próbuje.
Missiiss bardzo dziękuję za poparcie na moderatora, ale ja się na tym kompletnie nie znam. A tu trzeba kogoś kto bez pardonu wtargnie na wątek i powie "hola hola nie ten wątek", nie znam się na łączeniu wątków i takich tam.
Ja mogę poddawać pomysły bo wyobraźnie mam wybujałą
Gufi a może to ty nie wspominałaś o przeszłości moderatorskiej? Nie chciałabyś?
No i musiałam trochę się porządzić na Naszej Liście Grudniówek bo dużo nas a jeden post nie może przekraczać 1000 znaków więc wszystkie jesteśmy bez wieku - no cóż kobiet się o wiek nie pyta