reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

mój narzeczony też zmywa, bo nie ma wyjścia, tylko jak go nie pogonię to naczynia stoją 2 dni, no ale jak pracuje po 11,12 h na dobę to nie mogę od niego bóg wie ile wymagać, bo i tak robi zakupy, odkurza, odwozi mnie do pracy itd,
ale umyć zlew i np garnki z zapiekanki czy czegoś jest niemożliwe, kubki czy talerzyki po kolacji ujdą....

reklama
Haloha:)
Ja po komunii już jestem w domu...i cieeerpie:D
niedobrze mi, nietrudno zgadnąć dlaczego....4 gorace dania, różne zapychacze pomiędzy nimi, tort, lody.... aaaaa
na sama myśl o tym jest mi jeszcze gorzej hehe, dałam czadu - jakbym posiadała siedem żołądków:)

Powiedzcie mi słoneczka czy jak dużo chodzicie to twardnieje wam bebzonek?:) mnie twardnieje, robi się większy i boli....

Ostatnia edycja:
Witam mocno wieczorowa pora :tak:

caly weekend mnie na BB nie bylo i chyba nie nadrobie - mam nadzieje, ze u wszystko u Was ok :tak: wczoraj bylismy u tesciowej na imieninowym grillu - objadlam sie starsznie i przez to w nocy zasnac nie moglam :baffled: a dzis maz prawie caly dzien okupuje kompa ...

jutro mam stresujacy dzien - pierwszy raz po 2 tygodniach laby do pracy, na 9.00 mam wizyte z corcia u lekrza, potem na 10.20 pierwsze usg. trzymajcie kciuki!!!!

pozdrowionka :cool2:

Dzień dobry,

Witam nową mamusię i oczywiście że możesz dołączyć. Im więcej nas tym weselej :D

Te wieczorne mdłości mnie dobijają .. bllee zaczyna się ok 17 i o 20 już myślę jak tu najszybciej zasnąć by nie kwitnąć nad sedesem. Rano też bywa różnie- dziś był ten gorszy dzień. Na dodatek mały przyszedł do nas przed 2 w nocy ze swoją podusią powtarzając "tatuś tatuś" i spał z nami do rana co chwile nas wybudzając i wiercąc się okropnie. Kot też nie lepszy- znalazł sobie coś w nocy pod łóżkiem i się tam strasznie kokosił, więc dostał nakaz eksmisji. Ale to znowu trzeba było wstać, wywołać go spod łóżka i kłapnąć drzwiami. Jestem niewyspana.

Gufi trzymam kciuki za usg!!! No i trzymaj się jakoś tam w tej robocie :D
Ewwe ja byłam w zeszłym tyg u rodziny 6 dni, na komunii właśnie. Przygotowania od piątku (po 5-6 kobiet w kuchni), potem niedziela- poniedziałek obżarstwo tort, ciasta, sałatki, 5 dań na gorąco (na ponad 30 osób, z czego samych dzieci 18 w wieku do lat 12), po prostu jedno zawirowanie głowy.
Mnie zaczyna boleć pod brzuchem, ale muszę naprawdę dużo narobić km na spacerze
Tunia u mnie libido jest równe zeru, a nawet gorzej bo mnie męczą nawet zwykłe przytulenia. Zresztą mój mąż nie umie trzymać rączek przy sobie i każde przytulenie kończy się kłótnią: bo ja nie chcę a on CIĄGLE próbuje.:sorry2:
Missiiss bardzo dziękuję za poparcie na moderatora, ale ja się na tym kompletnie nie znam. A tu trzeba kogoś kto bez pardonu wtargnie na wątek i powie "hola hola nie ten wątek", nie znam się na łączeniu wątków i takich tam.
Ja mogę poddawać pomysły bo wyobraźnie mam wybujałą :-p
Gufi a może to ty nie wspominałaś o przeszłości moderatorskiej? Nie chciałabyś?

No i musiałam trochę się porządzić na Naszej Liście Grudniówek bo dużo nas a jeden post nie może przekraczać 1000 znaków więc wszystkie jesteśmy bez wieku - no cóż kobiet się o wiek nie pyta :p

Ostatnia edycja:
A tu trzeba kogoś kto bez pardonu wtargnie na wątek i powie "hola hola nie ten wątek", nie znam się na łączeniu wątków i takich tam.
Ja mogę poddawać pomysły bo wyobraźnie mam wybujałą :-p

Widzisz, już wiesz jak to w razie czego napisac:) przecież nikt się nie będzie na Ciebie o takie rzeczy złościł:)
Zastanów się mamolka - my chcemy Ciebie:)

Mamolka byłaś na tym wątku pierwsza i najlepiej się nadajesz na to stanowisko :))
ja dziś pożegnałam się z pracą, teraz lecę zjeść śniadanie i ratować dom przed zalaniem :(( Zima była bez prądu, wiosna z powodzią a jakie będzie lato?? :/

hej laseczki

mamolka wlasnie przeglosowana jestes :) wszystkiego sie nauczysz ja bym nie chciala zeby moderatorem byla osoba zlosliwa lub miala jeszcze inne negatywne cechy bo tylko niepotrzebne spiecia by byly a ma byc milo i przyjemnie i mamy sie rozumiec i wpierac i pomagac na wzajem a ty taka osoba jestes i my ciebie chcemy :) o!!! zastanow sie prosimy :)

ja koncze dzisiaj lutke dowcipna jupiii!!!!!! :D

ewwe jak ci twardnieje brzuszek to niedobrze bo to skurcze sa.... ja pamietam jak mi twardnial brzuch przed porodem dzien czy dwa i w ogole czasem wczesniej tylko ja glupia myslalam ze to dzidzius sie obracal tak a to skurcze byly. lez lepiej wiecej i nie przesilaj sie a jak bedziesz na wizycie to wspomnij o tym lekarzowi lepiej sie zapytac na wszelki wypadek. b jezeli czujesz tak jak ja czulam to to skurcze najlepiej jak zapytasz sie lekarza :) to bedziesz wszystko wiedziala bo nie chce wprowadzac cie w blad jakbyto nie bylo to

reklama
Beata miala pierwsza ciaze prawie caly czas napiety brzuch i twardy jak kamien - na szczescie udalo sie donosic

Do góry