reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Przykro mi, że macie takie dolegliwości. Wiem co to znaczy. Były dni, że nie wiedziałam jak się nazywam i nie były to tylko jednostronne bóle podbrzusza, jak wszędzie piszą. Ale na razie przeszło (odpukać;-)), więc i Wam przejdzie. Nie martwcie się:-)
Narobię Wam apetytu, to i bóle Wam przejdą. Zrobiłam planowany tort z bitą śmietaną i brzoskwiniami. Kto ma ochotę, zapraszam :-)

reklama
Agbar - dla mnie zostaw kawałek na wieczór, to teraz bym pękła jakbym cos jeszcze zjadła. Oczywiście się denerwuję jak ogladam mecz i całe 45 minut jadłam... ufff..........

hej kibice :)

ja meczu juznie ogladam kiedys pilka nozna na boisku i w telewizi to podstawa teraz sie troche zmienilo :)

przyszlam z miasta i brzuch mnie napierdziela nospa chyba powoli zaczyna dzialac ale strasznie bolal i sama juz zglupialam czy to jelita czy skurcze tfu tfu no ale wazne ze nospa ciut pomogla. leze i leze a jak sie ruszzam za duzo to zdycham :/ nie chcialabym przelezec calej ciazy bo oglupieje. mam nadzieje ze z dzidziem ok wsio jest i ten szew co sie zbliza wielkimi krokami nadejdzie i szybko zleci bo coraz wiekszy strach do tego konca czerwca bbrrr

zycze kobitki udanego sobotniego wieczoru i udanego meczu :) buziole

Dzień dobry mamuśki :D

Nasz kochany synuś znowu ( jak co dzień) wysępił miejsce u nas w łóżku i grzecznie spał do 8. I samego powodu, że tak długo spał mam dziś dobry humor. Pewnie dlatego, że za oknem deszcz padał :dry: Pewnie dziś znowu kaloszki pójdą w ruch- ale jak dziecko potrafi być szczęśliwe gdy po raz setny przebiega po olbrzymiej kałuży- widok bezcenny dla rodzica :-)
Antylopka, joamar zapalone kibic- mamy z was.. hehe dobrze, że wygrali ;-)
Missiiss mnie czasem też boli dół brzucha jak długo pochodzę. Ale takie bóle brzucha o jakich ty piszesz to ja chyba odczuwałam dopiero po połówce ciąży, jak już brzuch miałam taki widoczny.

hej :)

10 godzina i jeszcze nikogo z grudnioweczek ?? no no chyba mecz wam wczoraj spawil wiele radoscii swietowalyscie do rana :)

ja sobie ogladam kacze opowiesci :p cala noc prawie nie spalam co chwile sie budzilam na sikanie agggrrr bez sensu to bylo :/
moj brachol ma weselicho 26 czerwca i zastanawiam sie co mu kupic na prezent macie jakies pomysly ?? narazie beda mieszkali dopoki niczego sobie nie znajda z moimi rodzicami ale i tak mysle czy by im nie kupic jakiegos zestawu do domku wlasnego na przyszlosc. dziecko maja w drodze i dala bym im kase ale wiem ze moj brat albo przepije ja niestety :( albo rozpuszcza albo tesciowa jego bedzie pozyczala od nich bo on nie pracuje a tak nim manipuluje ze nawet sobie sprawy nie zdajecie a moj brat jest chyba lekko cofniety w rozwoju bo ma 27 lat a zachowuje sie jak 14 latek doslownie... dziecko to tez wpadka byla bo ona okresu nie miala nie miala i oni pomysleli ze ona jest bezplodna bo okresu nie ma i o wpadli kosmos jakis .... maci emoz ejakie spomysly na prezent oprocz kompletu garnkow czy talerzy i lyzek ? cos innego ??
jesli w ogole nie pojde wtedy na szew to na weselu bede ale jesli mi przyjdzi epojsc to musze cos wymyslec :)

ja dzisiaj caly dzien sama w domu maz pracuje do 20. jeszcze jest problem z powrotem zppracy bo cale opole rozkopali i nie ma autobusow debile... takze dzien hyba przeleze oprocz wychodzenia na pacer z bandziorkiem... z eszta pogoda u nas do bani wiec coz mozna innego robic

zycze milej niedzieli :)

Hej dziewczyny, w Gdyni nawet trochę słoneczka się przebija, ale mąż mówi, że zbyt ciepło nie jest.
Ja też z pęcherzem mam problem co prawda nie wstaję w nocy siusiu ale o 6 budzę się z bólem i pełnym pęcherzem. Poza tym piersi zaczęły mi się wylewać ze stanika troszkę, więc niedługo zmiana bielizny.
Wczoraj pojechałam sobie kupić strój na basen, no i wzięłam 40:no: normalnie szok skoczyć z 36-38 na 40 ale to aby na dłużej starczył i od wtorku zaczynam pływać, skorzystam, że młoda wtedy też pływa.

Ja mam takie pytanie co do Luteiny dopochwowej. Wiadomo ,ze to hormon żeński ale czy podczas seksu (bez gumki) nie zaszkodzi lub nie wpłynie to jakoś na mężczyznę ??? :confused:

reklama
elena mis ie wydaje ze jaks ie bierze l dowcipna nie powinno sie uprawiac seksu. a czy wplynie czy nei to nie wiem ale mi lekaz powiedzial zeby narazie si enie kochac jak biore ta lutke.

jaomar to super na basanie jest swietnie. ja w tamtej ciazy raz bla i nawet raz zjechalam z rury co bylo glupota bo wybralam najgorsza i o maloz awalu nei dostalam ale wsio ok bylo z dzidziom na szczescie:) niestety wt ej ciay nie pochodze na basem tera zmi si enie chce a pozniej po szwie to nie bede mogla.

Do góry