reklama
mamolka
Fanka BB :)
Elena też uważam, że jak się dostaje coś dowcipnego to z jakiegoś konkretnego powodu. I seks jest wtedy niewskazany. W tym wypadku progesteron znosi samoistną czynność skurczową ciężarnej macicy, podtrzymuje ciążę zagrożoną- przy ryzyku poronienia. Seks jest dozwolony w ciąży, ale nie zagrożonej.
Myślę, że twojemu chłopu nic się nie stanie ;-) Może stanie się bardziej wrażliwszy i zrozumie o co nam kobietom chodzi ...heheh żartuję.;-)
aaaa i znalazłam coś takiego- ale to dotyczy NATURALNEGO PROGESTERONU ( a nie wiem co to za jeden)
Stosowanie naturalnego progesteronu przez mężczyzn:
Progesteron jest prekursorem wszystkich Innych hormonów sterydowych, może
więc być stosowany przez mężczyzn. Daje dobre rezultaty w leczeniu
zapalenia, przerostu i raka prostaty, bezpłodności, zapalenia stawów.
Progesteron w odpowiednich dawkach może poprawić funkcje seksualne u
mężczyzn z Impotencją.
Myślę, że twojemu chłopu nic się nie stanie ;-) Może stanie się bardziej wrażliwszy i zrozumie o co nam kobietom chodzi ...heheh żartuję.;-)
aaaa i znalazłam coś takiego- ale to dotyczy NATURALNEGO PROGESTERONU ( a nie wiem co to za jeden)
Stosowanie naturalnego progesteronu przez mężczyzn:
Progesteron jest prekursorem wszystkich Innych hormonów sterydowych, może
więc być stosowany przez mężczyzn. Daje dobre rezultaty w leczeniu
zapalenia, przerostu i raka prostaty, bezpłodności, zapalenia stawów.
Progesteron w odpowiednich dawkach może poprawić funkcje seksualne u
mężczyzn z Impotencją.
Ostatnia edycja:
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
hehe i tak bym mojemu nie pozwolila sie sekxic jak biore lutke dowcipna. wlasnie jak pisze mamolka lutka znosi czynnosc skurczowa i pomaga przetrwac zarodkowi wiec ja bym nie ryzykowala z tym sexikiem. ale to moje zdanie... tak zrobisz to co uwazasz za sluszne a i co jeszcze dodam to lutka dowcipna jest ;epsza od doustnej miedzy inymi dlatego ze dziala glownie w obrebie macicy i szybciej niz ta doustna. doustna oprocz cierpkiego smaku bbrrr kilka razy ja bralam jak wszystkie tabletki lykane dziala na watrobe i inne narzady wiec i dowcipna jest bezpieczniejsza dla calego organizmu -moj profesor mi ostatnio tlumaczyl bo jej nie chcialam brac no i si eskusilam na szczescie we wtorek koncze
jejciu ale mnie katarzysko dopadlo :/ pewnie od tego deszczowego spaceru do szkoly gdzie i tak ni nie zalatwilam. znacie jakies domowe sposoby na katar ??
jejciu ale mnie katarzysko dopadlo :/ pewnie od tego deszczowego spaceru do szkoly gdzie i tak ni nie zalatwilam. znacie jakies domowe sposoby na katar ??
Ostatnia edycja:
Elena mi się wydaje, że mając przypisane jakieś globulki dopochwowe nie należy uprawiać seksu, ale najlepiej pewnie w razie wątpliwości zadzwonić do lekarza, ponieważ czasem dla nich jest coś tak logiczne, że zapominają o tym powiedzieć pacjentce, a wcale tak nie jest.
Bardzo dobre jest włożenie ząbków czosnku do nosa ale naciąć tylko delikatnie by zapach się wydostał ale by soki nie podrażniły śluzówek.jejciu ale mnie katarzysko dopadlo :/ pewnie od tego deszczowego spaceru do szkoly gdzie i tak ni nie zalatwilam. znacie jakies domowe sposoby na katar ??
mamolka
Ja zawsze jak narzekam na katar to mi na gardło idzie i wtedy dopiero płaczę, że wolałam katar U mnie jest jak w tym porzekadle "Katar nie leczony trwa tydzień, a leczony 7 dni".. Więc nic nie pomogę. Jedynie mogę podpowiedzieć, że warto nos dmuchać w taką już kilka razy praną pieluchę tetrową lub podsuszone chusteczki nawilżane ( takie dla niemowlaków). Ja przynajmniej nie mam wtedy tak zdartego nosa, jak przy ciągłym dmuchaniu w chusteczki czy papier toaletowy.
Gorąca herbatka i dużo snu.
Gorąca herbatka i dużo snu.
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
jaomar ty zartujesz???????? !!!!!!! ????
nos mi chyba wyzre od czosnku boje sie wkladac czosnek do nosa :/ zaraz wlasnie zrobie herbatke ale soku malinowego nie mam tylko zurawinowy ale z cytrynka za to no i jak miod nie pomaga z goracom herbata to hmmm mam jeszcze krople euphorbium ziolowe ale sie troche boje ich chociaz kilka tygodni temu je wzielam i pomoglo
nos mi chyba wyzre od czosnku boje sie wkladac czosnek do nosa :/ zaraz wlasnie zrobie herbatke ale soku malinowego nie mam tylko zurawinowy ale z cytrynka za to no i jak miod nie pomaga z goracom herbata to hmmm mam jeszcze krople euphorbium ziolowe ale sie troche boje ich chociaz kilka tygodni temu je wzielam i pomoglo
Ostatnia edycja:
mamolka
Elena czyli jest u ciebie ryzyko poronienia.
A ja jak już się wygadałam na wątku zachciewajek- mam dziś straszną ochotę na łazanki z kapustą. Kapustę mam, więc połowa sukcesu ! hihih.. A mąż w robocie i pewnie zaraz sobie jakiś obiadek zamówi- więc nie mam wyrzutów sumienia że obiad jakiś nie niedzielny.
A ja jak już się wygadałam na wątku zachciewajek- mam dziś straszną ochotę na łazanki z kapustą. Kapustę mam, więc połowa sukcesu ! hihih.. A mąż w robocie i pewnie zaraz sobie jakiś obiadek zamówi- więc nie mam wyrzutów sumienia że obiad jakiś nie niedzielny.
reklama
artystka92
Witam i wszystkim wam bardzo bardzo gratuluje!!!
Może któraś z was chciałaby spodnie ciążowe kupić tanio?
Bo mam prawie nówki, ja miałam ciąże zagrożoną i z domu nie wychodziłam więc nie miałam kiedy ich zakładać. Ale wygodne, naprawde super, później się bardzo sprawdziły jak zaczęłam wychodzić z domu!
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro <- tutaj macie link do moich aukcji, ciuszki dla dzieci, obraz, spodnie ciążowe...
Może któraś z was chciałaby spodnie ciążowe kupić tanio?
Bo mam prawie nówki, ja miałam ciąże zagrożoną i z domu nie wychodziłam więc nie miałam kiedy ich zakładać. Ale wygodne, naprawde super, później się bardzo sprawdziły jak zaczęłam wychodzić z domu!
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro <- tutaj macie link do moich aukcji, ciuszki dla dzieci, obraz, spodnie ciążowe...
Podziel się: