My po spacerze, nie długim bo jakies g...o z nieba leciało
mała dosypia przy oknie, juz myslę że wróciło nam do normy, mam nadzieję że jak wstanie to bedzie nadal ok ale dzis już jest "normalna", ładnie je i spi.
A ta lekarka to nie moja na szczeście była - nasza pediatra ma urlop a do tej poszliśmy bo innej nie było...
ewwe niektórych dzieci taka uroda że się im główki pocą, i wcale to o niczym złym nie świadczy, jak dajesz vit D to ok. wyrośnie;-)mój Wiktor tak miał, fakt że to letnie dziecko ale nie ciepło było powodem, minęło
Tunia ile macie stopni w domu że mała tak spi?
moja w bodziaku i pajacyku takim bawełnianym-piżamce, ale u mnie w nocy jest 19 st, w dzień 20-21
ile dajecie dzieciom pić? (pytanie do mam dającym butle
)
ag super z tym karmieniem, mówiłam że w końcu załapie:-)
Milena ładnie trzyma główkę bardzo wysoko podnosi ale nie cierpi leżenia na brzuszku, nie przejmuję się tym bo dziecko z czasem im coraz mniej je to kosztuje wysiłu z czasem polubi taką pozycję
bo nosić się każe tylko w pionie więc jest już tak wyćwiczona że głowa jej sie nie zahwieje nawet, kręci nią na boki, kieruje gdzie chce więc jest ok.
Yvona macie nebulizator do inhalacji? zastanawiam sie nad zakupem juz tak na zaś, wiele chorób można zaleczyć tym w zarosdku nie podając leków przez ukł. pokarmowy ale wziewny własnie