krolcia
Fanka BB :)
My też dzisiaj znośnie.
Jakoś buro znowu się zrobiło:-(. A tak ładnie wczoraj świeciło...
Dobrego dnia mamuśki.
Jakoś buro znowu się zrobiło:-(. A tak ładnie wczoraj świeciło...
Dobrego dnia mamuśki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehe, dobre wytłumaczenie.
Tylko ktos tez musiał u nas byc tym Panem...
to tak samo jak z przyrządem do ołówków - u nas ostrzytko, u was temperówka. I mi się chce z tego śmiać, bo przecież się ostrzy ołówek czy kredkę, więc dlaczego nazwa temperówka?
ooooooooooooU mnie zastrugiwaczka Ewentualnie strugaczka
zalezy jak rozmrazaszdziewczyny potrzebuje pomocy. Jak to jest ze ściągnietym mlekiem. Zamroziłam mleko i dzisiaj wyjęłam-to musze je dzisiaj podac czy jutro jeszcze bedzie ok?
...
jak ja kładłam 2 miesięczną Kaję na brzuchu na noc to na innym forum mało mnie laski nie zjadły że chce dziecko za..... i powinnam znaleźć na to bardziej humanitarny sposóbPucek zrobił nam dziś niespodziewankę i spał od 20.30 do 5 rano Na brzuchu co prawda, ale skoro tak mu wygodniej, to nie będę go zmuszać do męczenia się na plecach. Próbuję co wieczór tak go układać,
..
jak ja kładłam 2 miesięczną Kaję na brzuchu na noc to na innym forum mało mnie laski nie zjadły że chce dziecko za..... i powinnam znaleźć na to bardziej humanitarny sposób
i tak mnie durną nastraszyły że przestałam ją tak kłaść i ........Kaja przestała przesypiać noce!!! śpiąc na brzuchu budziła się raz góra dwa razy