Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Ja na wszelki wypadek kupiłam Krzysiowi właśnie NAN, ze wzgledu na ciągłe zagęszczanie pokarmu podaję mu codziennie butlę tego mleka. W szpitalu również podawali mu NAN. A za paczkę 350g płaciłam 17 zł.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie Borysek kładzie się spać w okolicach godziny 21-22, wiem że to może późno, ale jeżeli nie ma brzuszkowych akcji, to śpi mi bardzo łądnie w nocy.
ewa - kazde dzicko przybiera inaczej. ja mam duzo pokarmu i Alicja je naprawde czesto, a przez miesiac przybrala tylko 700g. Nina tez zawsze przybierala w tych dolnych granicach, a Twoj Franus w gornych![]()
Cześć i czołem!
My już u rodziców. Ida drogę w większości przespała. Czasem budziła się na co większych dziurach, ale siedziała spokojnie i tylko patrzyła na mnie i na moją mamę.
Przeżyłam dzisiaj chwilę grozy - Małżon niósł Idę po schodach i sie ześlizgnął. Na szczęście tak wymanewrował, że upadł do tyłu i poobijał sobie tyłek i Dzidiusiowi nic się nie stało. Ale Ida teraz zrobiła się niespokojna i domaga się noszenia i bujania. Nie wiem, czy to przez ten upadek (raczej nic jej nie boli, bo jak jest bujana, to się cieszy), czy raczej przez nowe otoczenie.
My nie pielu****emy. Położna i pediatra mówiły, że bioderka są ok, więc nie będę katowała dziecka pieluchami.
moja Wiki wyglądała jak Ryszard Kalisz, Adaśko przybiera jeszcze więcej. Wiki teraz jest dużo wyższa niż jej rówiesnicy, bo mam 111cm a waży 19 kg. Natomiast nie było u nas jak pisze mamolka, że przyrost wagi spad, zmalał, ale nie znacznie.ewa- po 3 miesiącu przyrost tygodniowy wagi spadanie bój się Olbrzyma nie wyhodujesz a nasze dzieciaczki wagowo twojego szybko dogonią
![]()