gabriellao0
Ja...
siadłam poczytać ale oczy się kleją więc idę spać
dobranoc :*
dobranoc :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
znacie jakiś sposób na przymuszenie do spania?
Adaś wstaje o 3-4-5 rano!!! i to już kilka dni a potem około 8 pada spać
mam już dość bo noc wygląda tak
usypianie około 19.00
i pobudki
22.00-24.00-2.00 i potem albo po 3 albo po 4 juz wstaje mozna powiedzieć
i ni choroby nie umiem go uśpić ani tulenie ani noszenie ani pierś ani na moim brzuchu
nic nie pomaga
Mamolka, ale ci dobrze, jak ja bym sobie w bieszczady pojechała mnie dziś czeka jedynie wyprawa do kuchni w celu ugotowania czegoś do jedzenia i pewnie kilka rundek do ubikacji ehhh Szerokiej drogi, jedźcie ostrożnie.
Salomii Bździszew już oglądałam kiedyś dobry jest heh
ja dziś noc do bani.Prawie wogóle nie spaliśmy z Boryskiem.Bolał go brzuszek, a jak już zasną to kota mocno bolała głowa, bo skakała po kartonie ze zlewem i mi budzisła mojego bidulinka małego:/ myślałąm że obedrę ja ze skóry. Teraz Borysek odsypia nockę, kładę się zatem obok niego
Gabriella może powinnaś swojego "nocnego marka" przetrzymać dłużej i kłąść go spać troszkę później? u mnie Borysek kładzie się spać w okolicach godziny 21-22, wiem że to może późno, ale jeżeli nie ma brzuszkowych akcji, to śpi mi bardzo łądnie w nocy.
Miłego dnia!