reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
powiem Wam, że jestem jednocześnie podekscytowana i trochę przerażona, bo jednak miałam chodzić do nowego roku z brzuchem a tu siup:-D

moja mama mówi żebym się jakoś trzymała żebym w nocy nie urodziła z wrażenia:-D

Pocieranie sutków. Przypał, ze muszę robić to sama, ale na seks też nie mam co liczyć, a chcę juz urodzić.
to ja po Świętach ten czyn wprowadzę w życie:-D,..... w Święta ze wzgl, na Wiktorka chcę być w domku:tak:

Tunia zaskoczenie owszem, ale za to jakie miłe;-) fajnie tak wiedzieć i już

ainah 100 lat :-)

Tunia powodzenia jutro!!!!!!!!:-)

a nam synek przespał ponad pół dnia. siłą musiałam budzić, zeby nakarmić. zresztą próbowałam wcześniej ale jak śpi po kąpieli to nie rusza go nic przez kilka godzin. mąż się śmiał, że koło 23 trzeba zaliczyć kąpiel to będzie nocka przespana :-) ale jak się tak wyspał to coś tą przespaną nockę cienko widzę hehe

teraz mnie strasznie brzuch boli z krzyżem jak na @, juz tak 3 dzień, czyli to muszą być skurcze skoro szyjka skrócona, tak mi gin mówił, obym z wrażenia do tej 7 rano dotrzymała:-D

teść już mnie poinformował telefonicznie, że w sobotę zwalą mi się na głowę całą rodziną do szpitala:wściekła/y: już to widzę, zwłaszcza te dwie co mają gorączkę 40 stopni, jakie on ma pomysły to mi ręce opadają:no:, i tak ich nie wpuszczą bo wpuszczają max dwie osoby odwiedzające do matki

Sarka dodatkowo masuję brzuch i podszczypuję go. Jakieś rezultaty są.
Tunia ja bym kategotycznie zabroniła wizyt w takim stanie, w końcu są tam malutkie dzieci, a u takich małych infekcja może źle się skończyć. Ja mam zamiar ograniczyć wizyty w szpitalu.

ja też nie chciałam wizyt w szpitalu.
zresztą tam gdzie ja rodzilam to jest tylko pomieszczenie do wizyt a nie w salach - dla mnie ogromny plus bo teraz wiem, że nie chcialabym, żeby jacyś obcy faceci (czyt. mężowie innych) mnie w takim stanie oglądali. a poza tym do dzieciaczków to w ogole nie mają dostępu właśnie ze względu na infekcje. zresztą ostrzegali, żeby w domu na poczatku też ograniczyć nalot gości.

Tunia alez oczywiście że odmów! powiedz że zobaczycie się w domu jak wrócicie, wcześniej po prostu nie chcesz....co innego gdyby byli tez rodzice, bo oni to inna sprawa i pewnie by przyszli no to wtedy teściowie siłą rzeczy też ale jak są tylko oni to się nie cykaj osmówić;-)

Elna powidasz że są rezultaty:))) hmmmm, tzn że co? skurcze ci się nasilają?
wiesz, ja nie mam wcale więc nie mam co nasilić nawet hehehe

reklama
Tunia gratuluje i trzymam kciuki i za jutro i zebyś dotrwałą do jutra. Ze mna miała miec cc dziewczyna...Przyszła 1, 3 miała mieć cc a w nocy z 1 na 2 ok.24 poszła na cc bo dostała bóli...Także trzymaj się!!!! Becikowe wpłyneło, chusta zakupiona teraz na nia radośnie czekam...Myśle też nad przewijakiem ale troche mi kasy szkoda...Bo położna mnie dzis pocieszyła, że kręgosłup będzie mnie bolał i bolał i bolał..

Do góry