reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
A ja wróciłam z IP mam dosyć tego pieprzonego szpitala. Nawet mi ktg nie zrobili huje jedne bo robią tylko do 14 30,paranoja:wściekła/y:. Był tylko jakiś koleś i stwierdził że lekarza specjalnie z oddziału nie będzie ściągać bo z rozwarciem można chodzić i połowę ciąży,patafian jeden. Mój mężu zwymyślał go,ja stwierdziłam że mam taką opiekę centralnie w dupie i wyszłam. W poniedziałek idę do gina. A na IP nie idę za chiny ludowe. Chyba zmienię szpital do porodu na sam koniec bo jeśli na oddziale traktują tak jak na IP to pożal się boże:wściekła/y: Jejku ale jestem wściekła,mam ochotę rozszarpać tego gnojka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i smutna zarazem z bezsilności:-:)-:)-(

Tunia trzymam kciuki kochana.

Lwiczka strasznie współczuję, pamiętam swoje przygody z IP. Dosłownie jakby siedzieli tam i mieli wszystko gdzieś a ty im przeszkadzasz i musisz się naprawdę postarać żeby chcieli Cię obejrzeć. Masakra jakaś.

lwiczka - wspolczuje przezyc. to jest rzeczywiscie straszne, jak sie traktuje pacjentow na IP ...

sarka - tak, znowu badanie. moj gin starsznie na mnie chucha i dmucha ;) ciekawe co dalej wymysli ...

Pierwsza nocka w domu za nami. Uff! Ciężko:dry:! Pobudki częste na memłanie piersi:tak:. Na dzień dobry jeszcze Mati z gorączką wyjechał:szok:! Załamka:-(! Myślałam że do przedszkola normalnie pójdzie a ja odsapnę...a tu doopa!

Mimo wszystko miłego dnia.

A to z pobudzaniem sutków to prawda:tak:! Położna przy porodzie sama mnie tak szczypała, żeby przyśpieszyć! Aż bolały.

Dobry.
Lwiczka współczuje przeżyć...Jejku ja na IP nie narzekam...
Sama bym patafiana rozszarpała i jeszcze zarządała nazwiska i żeby mi podpisał , że bierze pełna odpwo\iedzialnośc za mnie i dziecko...Nie będe pisać co myśle..
Chłopak ię obudził tylko raz, utuliłam go i z głowy. Fifi budził się przeciętnie więc da się wytrzymać..
[URL=http://img253.imageshack.us/i/zyczeniam.jpg/]

Uploaded with ImageShack.us
[/URL]http://imageshack.us

cześć i czołem!

ale fajowe zdjęcie bodzinka - PIĘKNIE!

lwiczka może spróbuj rodzić w dwójce. Ja tam rodziłam i jestem baaardzo zadowolona. Poza tym tam za-cą ordynatora położnictwa, patologii i ginekologii jest akurat mój gin, ale i wszystkie położne, i inni lekarze super. Jakbyś pojechała tam to podejrzewam, że już byś urodziła. Mnie nie chcieli wypuścić z tymi skokami ciśnienia i stwierdzili że bezpieczniej będzie urodzić w 39 tyg niż chodzić dalej w ciąży.

&&&&&&&& za tunię jestem ciekawa, czy tuli już Zuzię

moja Oliwka dzisiaj też w miarę dawała pospać - tylko 3 karmienia i zaraz potem sen. Oczywiście wcześniej zmiana pieluchy z jedną piękna wielką kupką - ku radości mamy:)))
Teraz wsadziłam ja do leżaczka i włączyłam bicie serca i ...zasnęła! Zwykle o tej porze ciężko mi jest ją położyć spać, a to bicie serducha chyba faktycznie ją uspokoiło:)
Dzisiaj mój S. ma 33 urodzinki i mam w planie zrobić szybki torcik bezowy. Nie wiem czy dam radę, ale liczą się chęci. Najgorsze jest to, że nie mam dla niego prezentu...strasznie mi przykro, ale jakoś tak w tym roku wyszło...myślę sobie, że dam mu kasę i niech sobie kupi coś na wyprzedażach w styczniu... wstyd mi strasznie bo jestem przeciwniczką dawania pieniędzy, ale w tym roku nie miałam jak kupić prezentu...buuu

Dzieńdoberek:)

ale tu juz smutasnie, pustki straszne:(
ciekawe jak tak asia i Tunia...?:)))

Bodzinka śliczna karteczka:-)

lwiczka ktg do 14.30???!!!!!:szok: cóż to za zasady? to położna z IP nie potrafi odpalić aparaty czy jak??? to przecież całą noc powinno hulać!!!!!! masakra, dobrze że zrobiliście burę, ale trzeba było poprosić go o nazwisko, tak chociaż żeby go postrraszyć!:wściekła/y:
A jak samopoczucie u ciebie?...u mnie bez zmian, czyli nic. Tylko że małej coś od rana nie czuję i w nocy tez nic nie czułam:( zaczyna mnie to niepokoić...

krolcia witaj w domciu:)

jest nadzieja, ze jutro mąż bedzie miał wolne!! dzis wychodził o 5.30 z domu, zeby jechac przed korkami i jesli pojdzie ok to dzisskoncza montaz. wroci pewnie pozno wieczorem, ale jutrzejsze wolne jest tego warte. wczoraj w korku utknal na 4 godziny!!!

Tunia - trzymam kciuki za jutrzejsze cc!!! ale ci zazdroszcze, ze to juz ...

ja na razie zaprzestalam jakichkolwiek metod przyspieszania, bo akurat swieta chcialabym w domu spedzic. a przynajmniej wigile ;) co ma byc to bedzie ... choineczke juz mamy ubran i tak swiatecznie sie zrobilo :DDDD ide teraz sledzie dokonczyc, a potem jeszcze prasowanko mnie czeka.

jutro po 12 ide do gina na ktg i szybkie badanie - cudow jakos sie nie spodziewam, ale kciuki trzymajcie ;)

dobrej nocki!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7

lwiczka - wspolczuje przezyc. to jest rzeczywiscie straszne, jak sie traktuje pacjentow na IP ...
ja nie wiem czy na IP specjalnie odsyłają jakiś gburów, awanturnice i obrażalskich??

reklama
Dzień dobry. Wczoraj w ciągu dnia byłam na ktg, żadnych skurczy. Mam się stawic na kolejne w 2 dzień Świąt.
Jak radzicie sobie z przygotowaniami świątecznymi ?
Ja mam pierogi i uszka zamrożone, mama zrobiła, przygotuję śledzia. Wiecej nie robię!

Do góry