reklama
Elena
Grudniówka 2010
cześć dziewczyny!!! Jestem po terminie. 17 miałam rodzić a dzidziuś siedzi w brzuszku. mam pytanie: KTO JESZCZE JEST PO TERMINIE??? JAK LEKARZ MONITORUJE ZDROWIE DZIECKA I WASZE??? JAKIE SĄ ZALECENIA??? Nie wiem czy mój gin się w pełni wykazuje. W zeszły poniedziałek miałam robione ktg (tylko bicie serduszka dziecka). Na ten tydzień nie ustaliśmy żadnego ktg - co mi się nie podoba. A ja się martwię czy z Gosią wszystko ok . Dzisiaj strasznie długo była w bezruchu i już zaczynałam panikować że coś się złego dzieje.
Ja jestem 3 dni po terminie. Mój lekarz mówił, żeby przychodzic na KTG co 2-3 dni. Ale spokojnie możesz robić KTG w szpitalu.
Ano dzisiaj się urodziłam Dziękuję za życzenia
Co do porodu, to teraz zaczęłam się stresować tą Polną,no ale już zdania nie zmienię chyba...
Dziewczyny w dwupaku zapomniałyście że ja jestem ostatnia ))
Wiolcia i Sarka dzieki za mile slowa;-)
Ainah sto lat!!
Ewa widze ze masz cudo przy sobie skoro daje ci tyle zrobic
Ja juz prawie wszystko zrobilam, Adasia jeszcze zawioze na gimnastyke, dokoncze pranie, jeszcze przydaloby sie poprasowac ale chcialabym miec jutro sile na parcie
Ainah sto lat!!
Ewa widze ze masz cudo przy sobie skoro daje ci tyle zrobic
Ja juz prawie wszystko zrobilam, Adasia jeszcze zawioze na gimnastyke, dokoncze pranie, jeszcze przydaloby sie poprasowac ale chcialabym miec jutro sile na parcie
T
Tunia85
Gość
Ja po wizycie.
Będę terminowa:-), jutro o 7 rano mam się stawić na izbę przyjęć, o 8 przychodzi mój gin i robimy cc.
Powiedział szyjka bardzo krótka, otwarta, Zuzia nisko i mogę nie dotrzymać do przyszłego tygodnia.
Będę terminowa:-), jutro o 7 rano mam się stawić na izbę przyjęć, o 8 przychodzi mój gin i robimy cc.
Powiedział szyjka bardzo krótka, otwarta, Zuzia nisko i mogę nie dotrzymać do przyszłego tygodnia.
reklama
Ja po wizycie.
Czyli "problem" świąt się rozwiązał, a masz wskazania do cc czy lekarz sam zaproponował? Ja dzwoniłam do mojej położnej z informacją, że zdzwonimy się po świętach mam nadzieję, że poniedziałek będzie dla mnie łaskawy. 3mam kciuki za jutrzejsze porody :-)
Podziel się: