reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Czyli "problem" świąt się rozwiązał, a masz wskazania do cc czy lekarz sam zaproponował? Ja dzwoniłam do mojej położnej z informacją, że zdzwonimy się po świętach mam nadzieję, że poniedziałek będzie dla mnie łaskawy. 3mam kciuki za jutrzejsze porody :-)

skierowanie do cc mam już dawno ze względu na wade wzroku dużą, o tym, że będę rodzić cc wiem od samego początku

reklama
Ja po wizycie.

Będę terminowa:-), jutro o 7 rano mam się stawić na izbę przyjęć, o 8 przychodzi mój gin i robimy cc.

Powiedział szyjka bardzo krótka, otwarta, Zuzia nisko i mogę nie dotrzymać do przyszłego tygodnia.

hehe, i bardzo dobrze, niech szwagierka szykuje dla swojej mamusi:)

dzwoniłam do DHL, zeby sie zapytac o moja paczke i po 15 minutach słuchania melodyjek i reklam mi powiedzieli, ze oni tylko samolotowe śledzą, a drogowe to inny nr tel;-/ wrrr..........

Tunia ale szczęściara, nie mogę no!:-) powodzenia jutro!!!! wyobrażam sobie Twoje dzisiejsze podekscytowanie:)
czuje że zostanę tu jedyna... :(

Gosia witaj! super że już w domciu razem:)

....zazdroszcze Wam Świąt z maluszkami.....ja czuję się jak słoń, i czuję że tak postrzegają mnie już inni, że się kulam w nieskończoność, sama mam takie wrażenie:/ juz nawet zwolnienie M mi zawoził dziś do pracy bo mi głupio się pokazywać i na każdym kroku tłumaczyć że jeszcze jak widać łażę z brzuchem....
Gosia u mnie się nie zanosi na nic bo ja nie mam ani skurczy ani żadnej wydzieliny, nic zupełnie....

Elena co to za domowe sposoby??? tylko nie pisz że sex bo ja solidnie skłócona z M więc odpada na starcie;p

Tunia, bosko ;) Jak w zegarku :D

A ja padam na twarz... wyszłam o 11 po jajka... wróciłam niedawno ;/ obskoczyłam nomi, casto, bazar, tesco.
Teraz zabrałam się za pierogi. Wczoraj zrobiłam uszka. W między czasie przychodzę i się kładę :) Szkoda. że ani jednej ręki jeszcze nie mam do pomocy :(
Nawet choinki jeszcze nie mam kupionej :(

Łał!

ale się posypało dzisiaj!
gratuluję wszystkim świeżo upieczonym mamusiom

Oliwka dzisiaj znowu marudna...ona w zasadzie już dużo mniej śpi. Ma coraz dłuższe okresy czuwania. Od 7 do 11 do wcale nie śpi, potem się zdrzemnie, a na dobre zasypia sobie koło 15, 16 na jakieś 2-3 godzinki. Przez to bardzo trudno jest mi cokolwiek zrobić w domu. Jakiś obiad, czy sprzątanie to tylko z doskoku:/ pranie wieszam na raty, prasuję tylko późnym wieczorem...

tunia trzymam kciuki za jutrzejszy poród. Swoją drogą to musi być dziwne uczucie jak się wie że jutro rodzisz:) &&&

aaaa i Oliwka ma dzisiaj MIESIĄC!!!

ainah WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!:-)

Izu mnie jutro czekają mega zakupy musze podjechac na bazarek po białą kiełbasę, śledzie na śledzika pod pierzynką, pieczywo i takie tam jeszcze.... :/ najgorsze że Wiktor już do przedszkola nie idzie więc będe miała jęczący ogonek hm

reklama
najgorsze że Wiktor już do przedszkola nie idzie więc będe miała jęczący ogonek hm[/COLOR]
Wiktoria co chwila ma wakacje, teraz też - 2 tygodnie. nastepne 2 tygodnie w lutym, potem w kwietniu i dwa miesiące latem. I trzeba samemu zorganizowac opiekę, chyba ze boje całe urlopy bysmy tak rozpisali na zmianę.

Dziękkuję :***
podziękujesz, jak tel ode mnie odbierzesz;-p

Do góry