reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Prosze paczkowe mamy

Ewwe mój też czasem charczy, kicha i kaszle. Lolo kichał strasznei długo. Pediatra mnie uspokoiła, że to normalne. Oczyszcza się, niektóre dzieci maja tak bardzo długo.
Filipowi to nawet pierwsze badanie słuchu zle wyszło bo był zatkany. Lekarka widziała, ze reaguje na dziwieki a maszyna nie rejestrowała. Następne badanie wyszło oki.

Ostatnia edycja:
Musze kupic prezent gwiazdkowy dla dwulatki - podpowiedzcie cos, bo ja juz naprawde zpomnialam czym bawia sie dwulatki ... dzieki!
Mini kuchnia, u nas to był hit na 2 urodziny
Smoby Kuchnia Kuferek Hello Kitty w walizce 20 el. (1360408590) - Aukcje internetowe Allegro
na stoiskach z drewnianymi zabawkami jest dużo duperelek które zachwycają moją Hanię np zażyczyła sobie ostatnio drewniane tabliczki z wkładanymi elementami ok 14 zł za tabliczkę
2 x puzzle __ drewno ___ ELC __ ZWIERZATKA (1370838436) - Aukcje internetowe Allegro
kostka edukacyjna
http://allegro.pl/kostka-edukacyjna-eichhorn-szescian-5w1-2235-i1355955108.html
tablica na kredę i pisaki, ale to już większy wydatek.

jakimś cudem dzięki cierpliwości udaje mi się z Wami przebywać na forum:-)

chcę wyjść do sklepu, a kuriera nie ma, pewnie przez tą pogodę, a na karuzelkę czekam już 8 dni, facet miał wysłać w poniedziałek, napisał, że wysłał, a wczoraj drugi mail, że wysłał wczoraj

mam nadzieję, że materac przyjdzie przed świętami, kupiliśmy w sklepie internetowym taki wielki, wysoki na 48 cm zamiast łóżka czy wersalki, bardziej mobilny, choć nie wiem jak to się wszystko zmieści w małym pokoju

gufi,sarka ja tam nie chcę rodzić tylko dlatego, że mi ciężko i ledwo się ruszam i generalnie robię wszystko żeby nie wychodzić na zewnątrz, tylko ja już po prostu nie mogę się doczekać na moje maleństwo, do tego planowana cc wlaściwie nie planowana bo nie wiadomo kiedy, dziś się umawiam na wizytę u gina przedświąteczną i zobaczymy...

a ja też na all oglądam zabawki dla dzieci, jakiś szał macicy mi się włączył znów zakupowy, dla małej na razie karuzelka i grzechotki zamówione, pomyślałam, że misia nie mam żadnego, ale myślę sobie, że przecież upłynie trochę czasu zanim ona w ogóle zacznie zwracać uwagę na zabawki więc się nie spinam, poza tym może by się jakieś ciocie uaktywniły i coś tej naszej córeczce jak się urodzi kupiły, bo na razie się nie zapowiada...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a ja też na all oglądam zabawki dla dzieci, jakiś szał macicy mi się włączył znów zakupowy, dla małej na razie karuzelka i grzechotki zamówione, pomyślałam, że misia nie mam żadnego, ale myślę sobie, że przecież upłynie trochę czasu zanim ona w ogóle zacznie zwracać uwagę na zabawki więc się nie spinam, poza tym może by się jakieś ciocie uaktywniły i coś tej naszej córeczce jak się urodzi kupiły, bo na razie się nie zapowiada...

Z doświadczenia mojego małego wiem, że nie ma co misiów i zabawek kupować. Ja już mam pluszaków powyżej dziurek w nosie. Nie mam gdzie tego składać, bo każdy do dziecka przychodził z maskotkami i grzechotkami. Zresztą jak piszesz takie dziecko mało co na początku zwraca na to uwagę.

Do góry