gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
sarka - u mnie z Ninka bylo tak samo. jakies 7 dniu przed porodem zaczal mi czop odchodzic, w nocy i nad ranem mialam skurcze i to dosyc silne. a teraz CISZA. ale moze tym razem bedzie tak jak Antylopka pisze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mina była przednia, heheantylopka wyobrazam sobie mine twojego szefa haha musiala byc mega
a mam wiadomosc od pati.b - urodzila juz synka w rozpakowanych pisze co i jak i napisala ze jak sie ogarnie tylko to wpadnie pogawedzic na grudniowki
super czekam na Twoją opowieśc z porodówkihej dziewczynki - my w domku już parę dni ale nie ma czasu nawet na chwilkę usiąść do komutera - mam nadzieję ze to się zmieni i że już lada moment nadrobię Was. Mała jest urocza ale czasem w nocy daje popalić to też każdą wolną chwilkę w dzień wykorzystujemy żeby choć na chwilkę się zdrzemnąć. Trzymam kciuki za te co jeszcze w dwupaku śmigają.
Wyslałam mu to zaświadczenie ze szpitala to mi własnie odesłał pismo, że mam mu wyslać podanie o urlop:/ Ja tez myślałam że podania nie trzeba i po to jest to zaświadczenie w końcu pisze od którego dnia urlop macierzyński... no cóż najwyraxniej niektórzy preferują dodatkowe papierki :] Bardzo dziękuję za pomocteż nic nie słyszałam o jakimś gotowcu, myślę że piszesz normalnie ręcznie "Wniosek o urlop macierzyński" - poniżej że proszę o ww urlop od dnia tego do dnia tego, podobnie jak podanie o urlop czy jakies dni wolne....
Swoja droga to w szpitalu powinnaś dostać świstek który sie wysyła (albo szpital sam wysyła) do pracodawcy że tego i tego dnia urodziłaś i już pracodawca sam się tym zajmuje że nalicza ci od tego dnia UM.
Na marginesie - zdjęcie Krzysia w podpisie REWELACYJNE!!!!:-)