reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Dzwoniłam do położnej z Klinik własnie z polecenia i mówię co i jak, a ona do mnei że nie da rady, bo taki sajgon po zamknięciu kamińskiego jest na Chałbińskiego że nie da rady.
Poleciła inne dwie położne że się mną w razie czego zajmą. Ale mam czekać na regularne skurcze.
Ja mówię że jutro spotykam się z Blokiem o 16:00, może dotrwam to mi powie jaki jest stan.
Narazie nigdzie się nie ruszam bo pogoda nie sprzyja, a mówiła że mogę jechać w celu sprawdzenia jeśli jestem ciekawa.
:szok:no weż mnie nie załamauj!!!!!!!!! to co, znaczy ze tam miejsc nie ma tak???!!!! k.......wa!!!!!!!!!!!! też musieli zamknąć ten cholerny szpital!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:
Co do położnej to ty chcesz ja sobie "wynająć" na wyłączność czy jak? wiem że na kamińskiego jest taka możliwość a tu?
fakt - pogoda fatalna na jazdę do szpitala:/

reklama
:szok:no weż mnie nie załamauj!!!!!!!!! to co, znaczy ze tam miejsc nie ma tak???!!!! k.......wa!!!!!!!!!!!! też musieli zamknąć ten cholerny szpital!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:
Co do położnej to ty chcesz ja sobie "wynająć" na wyłączność czy jak? wiem że na kamińskiego jest taka możliwość a tu?
fakt - pogoda fatalna na jazdę do szpitala:/

Tak 600 zł i jest do twojej dyspozycji, więc nie liczę dzisiaj lub w najbliższym czasie na salę do porodów rodzinnych.

Tak 600 zł i jest do twojej dyspozycji, więc nie liczę dzisiaj lub w najbliższym czasie na salę do porodów rodzinnych.
mówimy o Chałbińskiego??? tak tez jest ten bank położnych??? kurcze nic nie wiedziałam:///
tzn że miałabys mieć "swoją" położną ale rodzić na sali ogólnej?!

mówimy o Chałbińskiego??? tak tez jest ten bank położnych??? kurcze nic nie wiedziałam:///
tzn że miałabys mieć "swoją" położną ale rodzić na sali ogólnej?!

Wiem tylko od koleżanki która rodziła w tamtym roku w listopadzie, ze płaciła 600 zł +250 zł za salę do porodów rodzinnych. Na początku nie było miejsc więc była na ogólnej, dopiero po 2 godzinach przeniesi ją na rodzinną i położna asystowała do samego końca.
O Chałbińskiego mowa oczywiście.

kurcze to i to - to już spory wydatek://// ja sie nastawiam tylko na salę do p.rodzinnego, ale widze że tu przez ten zamknięty cholerny szpital szanse marne!!!!
A jak tam u ciebie? coś się nasila?

kurcze to i to - to już spory wydatek://// ja sie nastawiam tylko na salę do p.rodzinnego, ale widze że tu przez ten zamknięty cholerny szpital szanse marne!!!!
A jak tam u ciebie? coś się nasila?
Bujam się na piłce i jak się tak bujam co 7 minut przychodzi skurcz ale taki średnio bolący.
Na nieszczęsie córcia się obudziła i ma katar i troszkę kaszle. Moja teściowa dzisiaj przyprowadziła syna szwagierki do nas do domu który jest chory i jest na antybiotykach. No zabić normalnie to za mało.

Hej dziewczyny. Byłam dziś na usg i już sie martwię, choc lekarz powiedzial, że nie ma czym. jestem w 37,5 tc a wg usg BPD odpwoiada 39,4 tc a HC 39,6 tc. Martwie się, że mój synek ma za dużą główkę :( Czy któras z was mogłaby porównać ze mna wyniki bo zwariuję :(

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry