Dziewczyny a tak z innej beczki..ile przybrałyscie na wadze do tej pory? Ja sie zaczynam martwic, bo zaczynam dopiero 7 tydzien a juz widze znaczne zmiany w swoim wyglądzie.Jestem niewysoka niecałe 160 cm. do tej pory byłam dość szczupła az tu nagle czuję,że z dnia na dzien wygladam coraz gorzej.Talia mi juz w zasadzie zanikła,w spodnie się nie dopinam,biust mi strasznie urósł,nawet znajomi,zaczeli zauwazac ze cos jest nie tak i podejrzewaja,ze jestem w ciazy.A podobno na poczatku sie chudnie.Zaczyna mnie martwic zbyta szybkie przybieranei na wadze,tym bardziej ze wcale duzo nie jem a słodycze w zasadzie ograniczyłam do minimum.Myslicie ze to normalne?
Całkowicie normalne! Każda kobieta ma inaczej - jedne chudną, inne od razu zaczynają tyć. Nie ma reguły. Ja się nie ważę, ale muszę przyznać, że odkąd wiem o ciąży mam wrażenie, że całkowicie straciłam kontrolę nad swoim ciałem. Też do tej pory byłam bardzo szczupła, ale już zaczęłąm się zaokrąglać, chociaż wcale dużo nie jem - częściej to tak, ale malutkie porcje ze względu na permanentne mdłości, zgage i niestrawność.