reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Tunia święte slowa. Jednakże najgorsza jest samotność. Choć tej wyprowadzki tak nie przeżywam, bo on dzwoni po ileś razy dziennie i przyjeżdża jak ma chwilę czasu. Chyba tak sie zawzięłam, ze zbytnio o tym nie myślę. Zależy mi na tym, zeby dostał nauczkę i sie zmienił. Wygląda na to, że na dzień dzisiejszy jest to moim priorytetem. Niech cierpi, moze przyniesie to jakis skutek. Najgorsze, że mi seksu brakuje. Bynajmniej z tego powodu tak szybko mu nie odpuszczę.

Aga właśnie nie mogę na niego zbytnio liczyć. Może nauczy się, ze trzeba cos dawać z siebie i dotrzymywać słowa, bo to akurat jego wada. Ciekawe, czy zechce pójść na mój układ. Bo bez tego nie ma mowy o powrocie.

reklama
Tunia święte slowa. Jednakże najgorsza jest samotność. Choć tej wyprowadzki tak nie przeżywam, bo on dzwoni po ileś razy dziennie i przyjeżdża jak ma chwilę czasu. Chyba tak sie zawzięłam, ze zbytnio o tym nie myślę. Zależy mi na tym, zeby dostał nauczkę i sie zmienił. Wygląda na to, że na dzień dzisiejszy jest to moim priorytetem. Niech cierpi, moze przyniesie to jakis skutek. Najgorsze, że mi seksu brakuje. Bynajmniej z tego powodu tak szybko mu nie odpuszczę.

Aga właśnie nie mogę na niego zbytnio liczyć. Może nauczy się, ze trzeba cos dawać z siebie i dotrzymywać słowa, bo to akurat jego wada. Ciekawe, czy zechce pójść na mój układ. Bo bez tego nie ma mowy o powrocie.
no cóż, jeżeli mu zależy to nie ma wyjścia, musi pójść na Twój układ... W końcu to nie zawsze Ty musisz ustępować, miejmy nadzieję że wszystko się ułoży i Twój facet dojrzeje do partnerstwa a Ty będziesz szczęśliwa:)

u nas pepekowe jest w dzien narodzin dziecka lub jak najszybciej po narodzinach :) i w sumie to wygodne, bo ja bede jeszcze w szpitalu i nie bede musiala na te zapijaczone geby patrzec :D

tort zrobilam i chlodzi sie w lodowce - teraz jade na balet z Ninka, a jak wrocimy, to sprawdze czy sie udal i go udekorujemy. trzymajcie kciuki, bo to moj debiut!

gufi torcik na pewno pyszny :D podrzuć nam trochę :)

a co do mężów to mój robi za mnie zakupy odkąd się dowiedział, że jestem w ciąży. w życiu by mi nie pozwolił iść po ziemniaki... ja chodzę do sklepów po drobiazgi i to bardziej w ramach spaceru, żeby wynurzyć tyłek z domu. w ogóle mój A to mi np. nie pozwala nawet zamykać garażu bo twierdzi, że to za ciężkie hehe śmiać mi się z tego chce no ale cóż... zwłaszcza, że jak sama gdzieś jadę w czasie jak on pracuje to idę i muszę sobie ten garaż i otworzyć, i zamknąć :D

dziewczyny są jakieś wieści od salomii???? może własnie rodzi a my nic nie wiemy :D

i to samo pytanie o sunnflower?
zawsze były bardziej aktywne, sun to już w ogóle a tu cisza teraz...

Ostatnia edycja:
u nas tez pępkowe sie pije z okazji narodzin dziecka...
a co do prezentów to mąż powinien kupić żonie drobiazg za urodzenie... ale taki osobisty a nie patelnia albo garnek:D
za Paulinke dostałam pierscionek:)
Elena nie wiem dokładnie czym sie facet naraził ale podziwiam Cie ze mimo zaawansowanej ciązy potrafiłaś postawić na swoim-co ma tylko zapewnić dobro dziecku i Tobie stabilizację... naprawde niewiele kobiet zdecydowalo by sie na taki krok a juz zwlaszcza teraz.... ale bedzie dobrze-głowa do góry
sarka a Ty to nie powinnas swojemu obiadu dac za takie zachowanie... ale sobie meża rozpuściłas hihihi;)

no wlaśnie sunnflower się dzisiaj chyba nie zjawiła. zawsze się meldowała chociaż, że jeszcze jest w domu... więc może się w końcu ruszyło. może się spotkają z Anką na porodówce :D szkoda, że u mnie się nie zanosi, żebym tam z nimi wylądowała :D

a gdzie się podziewa jeszcze krolcia???

reklama
Do góry