reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Gufi - kup cos dla nas. ;-) ;-):-):-D:tak:

dla Was to taki mam prezent ;)))))))

sexy_santa.jpg

Jestem po pierwszym wózkowym spacerku z Adasiem i musze pochwalić wózek, bo jest super:)

sun
- czekam kiedy się rozpakujesz. Przyznaję, że inne mamuśki nei wzbudzają we mnie tyle zainteresowania.

dla Was to taki mam prezent ;)))))))

Zobacz załącznik 306780
mi się podoba:) nawet bardzo

lepiej nie, wystarcza mi juz erotyczne sny a gdzie tam koniec połogu :p
a czemu koniec połogu? przeciez można wczesniej, jesli się dobrze czujesz. Mi tabsy zapisała połozna od razu w szpitalu, żeby brać od 21 dnia po porodzie. Pamiętam, że w Pl zapisywał dopiero lekarz na wizycie popołogowej, a pierwsza owulacja może nastąpić około 25 dni po porodzie.

a tak w ogóle, to wczoraj własnie mówiłam mężowi, że ma taką ochotę.... ehhhh... a to dopiero tydzięn po porodzie i jeszcze troszkę ze mnie leci... ale myśle że góra dwa tygodnie i będzie po sprawie, może nawet mniej:)

Antylopka - ja to sie już czuję jak żywy dinozaur - tyle zainteresowania wzbudzam ;)
Fajnie że u Was już wszystko w porządku i że w domku jesteś - i w ogóle kurcze fajnie :)
mi tam położna wpajała że 6 tygodni po porodzie nic a potem dopiero do lekarza i można - ale stara była więc może się coś zmieniło od czasu jej aktywności ;)
cały czas troszkę ze mnie leci, ale nic poza tym się nie dzieje... wykąpałam się, poszłam rozwiesić pranie trochę ogarnełam dom i siebie no i tak se siedzę bez sensu, ale szczerze mówiąc już na tyle mam namacalne objawy porodu że już mi nie przeszkadza że to jeszcze nie, bo przynajmniej jakaś nadzieja jest ;) a tak to jeszcze 2 dni temu to sobie całkiem napoważnie myślałam że ja to chyba nigdy nie urodzę ;)

Jestem po pierwszym wózkowym spacerku z Adasiem i musze pochwalić wózek, bo jest super:)

sun
- czekam kiedy się rozpakujesz. Przyznaję, że inne mamuśki nei wzbudzają we mnie tyle zainteresowania.

mi się podoba:) nawet bardzo

a czemu koniec połogu? przeciez można wczesniej, jesli się dobrze czujesz. Mi tabsy zapisała połozna od razu w szpitalu, żeby brać od 21 dnia po porodzie. Pamiętam, że w Pl zapisywał dopiero lekarz na wizycie popołogowej, a pierwsza owulacja może nastąpić około 25 dni po porodzie.

a tak w ogóle, to wczoraj własnie mówiłam mężowi, że ma taką ochotę.... ehhhh... a to dopiero tydzięn po porodzie i jeszcze troszkę ze mnie leci... ale myśle że góra dwa tygodnie i będzie po sprawie, może nawet mniej:)

wiem ze mozna ale ja niestety pewnie dlugo nie bede wstanie bo mam jakby to powiedziec straszna rane nie dosc ze mnie przecieli to jeszcze mnie rozerwało az po sam odbyt rana jest bardzo brzydka i bolesna wiec igraszki jak narazie nie wchodza w gre niestety a mi sie chce ledwo jak wrociłam do domu ;/

reklama
Do góry