reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Dziewczyny podczytuję Was, ale jak zamierzam coś napisać to zawsze Cypriano się budzi;-)
...no nieeeee:oo:, wykrakałam....na szczęście jest tatuś to go trochę uspokoi:tak:
To krótko napiszę tylko, że cały czas myślę o Was i trzymam kciuki za bezproblemowe rozpakowywanie :-)
Powiem Wam, że pusty brzuch jest jakiś taki...obcy, niefajny:baffled: wiem, że marzycie o tym by się rozpakować, ale to Wasze ostatnie chwile z brzuszkiem, więc cieszcie się nimi:tak:
A jak chcecie się szybko rozpakować, to mam sposób - zaplanujcie najbliższe dni/tygodnie szczegółowo, wymyślcie sobie mnóstwo zadań do zrobienia, a zobaczycie, że nic z tego nie wyjdzie:-D U mnie się to sprawdziło (a teraz spróbuję odzyskać kasę za kurs, którego nie odbyłam - mam nadzieję, że uwzględnią fakt, iż leżałam po cc i ciężko byłoby mi się wyrwać:laugh2:).
Salomii - ja już przestałam oglądać tvn, bo tam jedyna informacja zgodna z prawdą to aktualna godzina:dry: Nie wiem jak można tak kłamać i liczyć, że głupi naród to łyknie (ale tak jest niestety:szok:). Moim faworytem jest Tusk ze swoją"zieloną plamą" - podczas gdy za chwilę podzielimy los Argentyny (nie wiem jak Wy, ale ja nie zamierzam czekać, aż złotówka sięgnie dna )

....no cóż obowiązki wzywają, więc spadam....miłego dnia;-)

reklama
hej babeczki
ale ciężko wbić się w temat po tak długiej nieobecności.

nie nadrabiając zaległości powiem wam tylko, że jak Salomii ma bolączkę z ta kiełbasą to ja dosłownie podłogi mogę myć językiem jak patrzę się na czekoladę, ciasteczka, wafelki i inne słodkości...a tu lipaaa... bo obiecałam sobie, że jak spadnę z wagi i oczywiście mały troszkę podrośnie to coś słodkiego zjem.. póki co 2 tyg bez słodyczy wytrzymałam :) ale ciężko ciężko :zawstydzona/y:

oczywiście dziękuję każdej z WAS za gratulacje :) strasznie miło to czytać..

co do zgagi ( kliwa) u mnie jedyne co działało to mleko ( działało co prawda przez chwilkę, ale działało) lub pusty żołądek co najmniej na 4-5h przed snem- dla mnie to było nierealne więc pozostawało mi mleko ;/

Ostatnia edycja:
salomii no pomysły dałaś i to solidne, gorzej tylko z ich realizajcą bo ja juz po mału głodna:-D coś się dzis zagapiłam, więc musze skoczyć do sklepu po jakiegoś gotowca....
Po południu jedziemy na Rynek, mamy tam wielką choinę no i liczymy spotkac jakiegoś Mikołaja;-)

Ja tez uważam że trzymanie sie dady wg OM to najmądrzejsze, bo z USG skacze co wizytę więc nie wiem która by miała byc wyznacznikiem co do przenoszenia:szok: najciekawsze jednak jest to że z wiktorem miałam termin na 27 lipiec i na ostatniej wizycie w dniach ok terminu gin mi wywalił datą że 4 sierpień!!! och jak byłam zła, że jeszcze tyle ale najlepsze jest to że trafił w 10:-D zobaczymy więc co powie jutro bo mam ostatnia planowaną wizytę.

Mamolka, a nam było miło czytać, ze juz urodziłaś. Bardzo się cieszyłyśmy, zresztą dalej się cieszymy. :tak::-)

Hejcz gratuluję serdecznie jeszcze raz. Masz wspamniałe dzieci. A starszy braciszek jaki opiekuńczy. ;-)

czesc dziewczynki juz długo sie nie odzywałam ale nie chciałam i wam marudzic wystarczy ze mnie w domu maja dość ale jak poczytałam troche to wy tez jestescie w takim podłym stanie psychicznym :-( wszystko mnie boli mecza skurcze nóg stawy w palcach mnie bola ogolnie masakra dzis ide na usg zobaczymy pozdrawiam

To taki czas teraz. Jeszcze dwa dni temu jak bolalo mnie spojenie, to na leżąco wstawałam z łóżka, bo z bólu nie dałam radę nawet sie ruszyć. Moje wstawanie wyglądało jak pęznięcie po łózku, nie powiem, przez to walnęłam głową w komodę.

Hejcz fajne zdjecia!:tak:Chwal sie jak najczesciej;-)
A mnie cos od wczoraj mdli i do tego zaczelo mnie dzisiaj czyscic:baffled:
Widze ze dzis kroluje fasolka tak wiec i ja wyciagnelam z zamrazalki fasolke po bretonsku, bo wczesniej za duzo zrobilam i zamrozilam.Radosc jak nie wiem co bo w ogole nie mam dzis ochoty na gotowanie ani nawet jedzenie czegokolwiek:baffled:Podgrzalam i problem z glowy:-)Bo powiem wam ze te codzienne myslenie co zrobic na obiad mecza mnie ostatnio:dry:

reklama
Cześc dziewczyny. Chciałam sie zameldować że my już w domu :) Mały cudowny. Je śpi i patrzy co się dzieje wokoło :) Starsza siostra zadowolona z braciszek :) Przepraszam ze nie napiszę narazie więcej teraz. Oczywiście tęsknie za brzuszkiem i zazdroszcze że możecie jeszcze czuć kopsańce - ot taki paradoks :D Życzę wam szybkiego rozpakowania.

misia - super, ze wszystko ok :) ucaluj malutkiego w pietke :D

Czy ciśnienie 130/80 jest ok? puls rano to 101....wczoraj wieczorem był 67, ciągle skacze:/

u mnie oststnie dwa dni tez nieco wyzsze niz zwykle i podobnie jak u Ciebie 130/80. mysle, ze jest w normie. tylko puls 101 to za wysoki - ja mam miedzy 70-90.

Eh dziewczyny... siedzicie sobie tu... gadacie... a ja nawet już nie myślę, żeby nadrabiać zaległości wpadłam tylko na chwilę pokazać Wam moich chłopaków :) Igor | Facebook

slicznosci!!!!

ja jem obiad i ide na zakupy mikolajkowe.

Do góry