reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Myangel a jak tam pogoda w Irlandii?? :) ja przez zawieje i zamiecie znów internetu nie miałam:/
Czekam z niecierpliwością na wiadomośc od Bodzinki... pewnie Filip jest już z mamą :)

ale fajnie - misia juz urodzila :))

sunnflower - no to rzeczywiscie przegial twoj gin ... ja bym chyba mu nawrzucala ...

Crate - skurcze na poziomie 20-30 to nie duzo. ale przede wszystkim musza byc regularne, zeby sie zaczela akcja porodowa.

Tunia - ja w ciazy z Nina czasem pilam cole i to pomagalo. teraz nie mam tego problemu, bo Alicja to straszna wiercipietka ;)

Hej :)

Dzieki za kciuki :) Troche nadrobilam i widze ze rozkrecamy sie na dobre :)

Sunnflower mialas niezle przezycia. U nas tez ciezkie warunki bo nie odsniezali podobno. Wczoraj jak jechalismy samochodem tez niewesolo bylo. Znow zima zaskoczyla drogowcow? :baffled: Maz wczoraj po kolana brnal do garazu i tunel kopal...
Ty juz masz taki termin ze moze faktycznie sie na porodowce spotkamy? Jakbys rodzila jakos pod koniec nastepnego tygodnia to pamietaj ze ja tez w szpitalu bede :) Moze juz z mala :) Choc w sumie zycze ci wczesniej bo po co sie masz meczyc. Olej lekarza jak tak cie traktuje i najwyzej jedz na IP.
UWAGA POZNANIANKI Teraz jak bylam na oddziale porodowym na polnej slyszalam plotke ze oddzial porodowy w szpitalu sw. rodziny jest/bedzie zamkniety. Nie wiem czy to prawda - ale sprawdzcie zanim pojedziecie.

Hej :)

UWAGA POZNANIANKI Teraz jak bylam na oddziale porodowym na polnej slyszalam plotke ze oddzial porodowy w szpitalu sw. rodziny jest/bedzie zamkniety. Nie wiem czy to prawda - ale sprawdzcie zanim pojedziecie.

mój gin nic nie wspominal o zamknięciu... mówił, że jest remont i mniej łóżek ale o zamknięciu ani słowa. zresztą za tydzień mam się zjawić na badaniach bo ma dyżur... no i się dopytam czy planują zamknięcie czy nie. ale myślę, że by coś wspomniał

reklama
Ale tu dziś spokojnutko...no tak! coraz więcej mamus się rozdwaja inne ida rodzić a nas tu coraz mniej:)

Ja sama, miałam jeszcze przed chwilą charmider, siostrzeńca mi podrzucili pod opiekę do zabawy z Wiktorem, umęczyłam sie trochę, M na imprezce a mała tak mi się w dupe za przeproszeniem wwpierca że nie daje rady:baffled:

szwagier mi przed chwilą powiedział... eee ale ty w tym roku to nie urodzisz...:oo2:
niby nie pali się, jeszcze z początku wspominałam że fajnie byłoby skoczyć na styczeń ale im bliżej im ciężej im boleśniej to takie fajne spostrzeżenia bynajmniej nie podbudowują:-(...zajadam się więc śledziami w oleju....

Tunia to może moja mała taka ruchliwa bo ja to mam ciągle chcicę na colę hehe:-D

no i co z ta naszą Bodzinką???:baffled:
No i ciekawe jak tam mamoloka????

Do góry