Elena
Grudniówka 2010
o bodzince narazie cisza.... mam nadzieję, że da znać
aluśka też miała zmykać do szpitala...
Bodzinka odezwie sie do Myangel.
A Aluśka cos pisała, że jutro ma iść.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o bodzince narazie cisza.... mam nadzieję, że da znać
aluśka też miała zmykać do szpitala...
nie czekaj, może lepiej urodź. Trzymam kciuki za Ciebie w szczególności!!!!!dzwoniłam właśnie do lekarza żeby się na jutro umówić, a lekarz mówi że on teraz wyjeżdża na tydzień i go nie będzie - no to pytam co teraz? a on mówi - no nic, niech pani poczeka na mnie jeszcze ten tydzień - no kurna bardzo śmieszne...
niee, po prostu nie pozwala go zostawić. Jak ja wychodze z pokoju, kiedy on śpi bo coś robie innego, to ona uważa, że skoor mnie tam nie ma, to ona musi być.Antylopka - pewnie Wiki jest troche zazdrosna i nie chce, zeby Adas zostawal sam z Toba ... ciekawe, co u nas bedzie ...
lepiej nie pij, u mnie Adaś tak pobudził, że żadne herbatki by tego nie zdziałały. Już w szpitalu mi zaczęło kapać z piersi i musiałam młodego trochę przebudzić i przystawić i już potem stanik nosić.Ja troche z innej beczki. Czy juz teraz można pić herbatki na laktację, skoro zostało mi 16 dni do planowanego porodu, czy nie ma takiej potrzeby??? Zauważyłam, ze parę dni temu przestała u mnie siara wypływać, a brodawki stały sie twarde.
właśnie czekan na ten moment "mniej natarczywie"antylopka mój Mati też zachwycony siostrą. Najlepiej to on sam chciałby ją kąpać itd. Pocieszenie jest takie, że po kilku dniach zrozumiał, że raczej nici z tego. Nadal ją uwielbia, ale już mniej natarczywie
ostatnio robi takie słodkie minki, że mówię do niego, że go zaraz zjem. Ale po chwili dodałam, że w sumie to nie, bo bym musiała za chwilę ponownie go urodzić....Antylopka jak fajnie że juz masz swoją dwójeczkę, eeewch też bym juz chciała tak w nocy wstawać do maluszka wiem, wiem - potem człowiek ledwo żyje i czasem schowałby ta kruszynkę choć na pare godz. z powrotem do brzucha no ale sama wiesz... najwazniejsze że zdrowy dzieciaczek i poród pomyślny za Wami
niee, po prostu nie pozwala go zostawić. Jak ja wychodze z pokoju, kiedy on śpi bo coś robie innego, to ona uważa, że skoor mnie tam nie ma, to ona musi być.
Pod prysznic poszła ze mną, to kazała mojej mamie przyjśc z Adasiem, abym go mogła widzieć, bo małe dzidziusie mogą tęsknić bez mamy.
Gosiutek,witaj w klubie,ja tez jutro idę.Trzymam kciuki za Ciebie i dzidzi
dzięki Antylopka
gosiutek no to trzymamy kciuki za Was
ciekawe co z Bodzinką
a missi to wpadła uzupełnić wątek i nic nam nie napisała
Crate - czop to mi wypadł z 3 tygodnie temu no i o...