reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Wita wszystkie mamusie poweekendowo :tak:
U mnie też pochmurno i zimno brrr, az się z domku nie chce wychodzić
Hmmm z tego co czytałam to białe uplawy w ciąży to calkiem normalne... nie pamietam gdzie znalazłam takie informacje bo bym Wam podesłała linka... ja też miałam białe upławy i jest ok. Teraz niestety przez ta pogodę znacznie szybciej będziemy łapac wszelkie choróbska :/ Ja juz czuje ze pęcherz zaczyna mnie pobolewać do tego gardło i kaszel :/// niech ta pogoda sie juz skonczy!!

Hej, witam w ten pochmurny deszczowy poranek,
Ja też mam wydzielinę jakąś gęstą białą, ale też mnie nie swędzi nic.
U mnie podobnie duzo białego, sluzu i tez czyatła,ze to normalne w ciazy, bo w ten sposób pochcwa zabezpiecza się przed infekcjami...dla mnie to nowość, bo ja miałam susze zawsze nawet w dni płodne prawie nic.

Moze to wina pogody;-) ale mnie też bolał całą noc brzuch...wogóle mam słabe samopoczucie i chyba jakieś jazdy z niskim ciśnienie, bo jak atmosferyczne spada to jak śnieta ryba chodzę, zawroty głowy mam, słabo mi:-(

Ja dziś mam troszkę pracy więc rzadko zaglądam, a po pracy z córcią na basen. Mnie zgaga męczy cały czas do tego jeszcze wzdęcia. Poza tym niestety nie opuszcza mnie moje zdenerwowanie i cały czas chodzę podminowana.

olkale kawa kawa i jeszcze raz kawa. Dwie filiżanki kawy lub nawet jedna dziennie nie zaszkodzi a może pomóc. Zwłaszcza poleca sie kawę z ekspresu ale rozpuszczalna też może być. Ja raz miałam 80/40 i potykałam się o wszystko dlatego pije codziennie kawe i mam 90/50 - niby niewiele wieksze ale jednak dobrze sie trzymam ;-)

Cześć dziewczynki,
Troszkę mnie nie było ale to dlatego, że przez weekend chciałam troszke odpocząć od komputera.... U mnie tez pogada tragiczna i to właśnie powoduje, że siedzę w pracy.....i zasypiam:crazy:! Akurat u mnie to nie jest wskazane bo siedzę sama a tu jak klient wejdzie to klapa:no:!Oczy mi się zamykają...no i co tu począć :baffled:
Oprócz tego jak tak czytam Wasze posty to zaczynam się denerwować bo u mnie żadnych objawów nie ma (no oprócz jakichś tych syfków i wysypki) żadnych mdłości, żadnych bóli, żadnej zgagi nic a nic niby to nic nie znaczy ale tak jakoś przez to nie czuje się wogóle w ciąży :angry: Narazie jednak zachowuję spokuj będę dzwonić dzisiaj do mojej Pani doktor, żeby umówić się na wiztytę, albo na jutro albo na piątek...zobaczymy co mi powie.. pozdrawiam Was i życzę wszystkim miłego popołudnia :-)

motylek ja tez nie mam zadnych objawow procz bolacych cyskow, no moze kilka razy mnie troche zemdlilo i raz mi kawa smierdziala ale tak to nie czuje ze jestem w ciazy.. w czwartek do gina wiec zobacze co we mnie kielkuje :-) moje pierwsze usg bedzie

ja dziewczynki się juz szykuję, bo przed lekarzem na zakupki wstępujemy i wyniki badan muszę odebrac, strasznie się boję czy będzie serduszko, stres mam taki jak CI co dzis przed maturą :)
odezwę się jak wrócę :)

motylek ja tez nie mam zadnych objawow procz bolacych cyskow, no moze kilka razy mnie troche zemdlilo i raz mi kawa smierdziala ale tak to nie czuje ze jestem w ciazy.. w czwartek do gina wiec zobacze co we mnie kielkuje :-) moje pierwsze usg bedzie

No to super trzymam kciuki na pewno będzie wszystko ok :-) a tak sobie myślę że chyba z braku objawów to powinnyśmy się cieszyć nie?? ale chyba człowiek po usg będzie dopiero spokojniejszy:-)

reklama
olkale kawa kawa i jeszcze raz kawa. Dwie filiżanki kawy lub nawet jedna dziennie nie zaszkodzi a może pomóc. Zwłaszcza poleca sie kawę z ekspresu ale rozpuszczalna też może być. Ja raz miałam 80/40 i potykałam się o wszystko dlatego pije codziennie kawe i mam 90/50 - niby niewiele wieksze ale jednak dobrze sie trzymam ;-)
no niby wiem, bo już raz uratowała mi zycie ;) ale jakoś nie mam ochoty i meczę sie :( no moze sie przemoge i choć na jedna kawe się zdecyduje :)

Do góry