reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Doczytałam i witam!!!!

Czuję się paskudnie:no::no::no::no::no:wzięłam już no-spę forte bo w nocy bolał mnie nisko brzuch.Niestety nadal bez zmian,ciągle boli:-:)-:)-:)-:)-(....ale póki nie ma krwawienia mam nadzieję.....idę poleżeć.Na infekcje nystatyna jest świetna,można jeszcze spróbować irygacji z tantum rosa,też pomaga.....spadam

reklama
Witam;)
u mnie też pochmurno:/

adusia jak cię tak brzuch boli to bierz no-spę regularnie - 3 razy dziennie.

Ja na szczeście nie mam jak na razie infekcji, w pierwszej ciązy ani razu nie miałam, aż się gin dziwił bo w ciąży jest się podatnym na wszelkie ustrojstwo :/
A pobolewaja was może jajniki?

Hmmm z tego co czytałam to białe uplawy w ciąży to calkiem normalne... nie pamietam gdzie znalazłam takie informacje bo bym Wam podesłała linka... ja też miałam białe upławy i jest ok. Teraz niestety przez ta pogodę znacznie szybciej będziemy łapac wszelkie choróbska :/ Ja juz czuje ze pęcherz zaczyna mnie pobolewać do tego gardło i kaszel :/// niech ta pogoda sie juz skonczy!!

Hmmm z tego co czytałam to białe uplawy w ciąży to calkiem normalne... nie pamietam gdzie znalazłam takie informacje bo bym Wam podesłała linka... ja też miałam białe upławy i jest ok. Teraz niestety przez ta pogodę znacznie szybciej będziemy łapac wszelkie choróbska :/ Ja juz czuje ze pęcherz zaczyna mnie pobolewać do tego gardło i kaszel :/// niech ta pogoda sie juz skonczy!!

Ja przez cala ciaze z Julka miałam serowatą biała wydzieline, bezzapachową. Teraz jej nie mam. od wielu lat uzywam żeli Ziaji (ściagam je tutaj do nas jak np. nie ma w Polskim sklepie, prosze zeby ktos mi przywiozl albo wyslal, nawet gdybym miala za niego 50 zł razem z przesylka zplacic to za nic w swiecie nie bede myla sie tutejszymi - kazdy na bazie mydla), bardzo dobry zel tez byl w fioletowej walkowatej butelce z Oriflame, szczegolnie dla kobiet w ciazy, ale nie wiem czy nadal on jest.

A u nas piekne slonko ;) Dzis jedziemy na 10:30 z cora do przedszkola takiego dochodzonego, raz wtygodniu mozna przyjsc z maluchem, dzieci sie bawia 1,5 godzinki a rodzice plotkuja i pija kawusie czy herbatke :)

witajcie :) a umnieeee SnIeG!! lalala co za nowosc :D moj kot dostal kota i lata po calym domu za swoim klaczkiem, mam nadzieje ze sie nie zabije(2 kondygnacje dosc sliskich schodow) w kazdym razie wlasnie wlazla na parapet i probuje stanac na klamce :)

Salomii snieg w Norwegii po tej porze roku to chyba dość normalne, prawda? norwegia to wielka miłośc mojuego brata ja znowu gustuję w Finlandii więc obydwoje kochamy się w Skandynawii. Gdyby nie ciąża to mieliśmy jechać samochodem do skandynawii ale cóz-może następnym razem :) W każdym razie - zazdrosdzczę ci tej Norwegii :)) A kota masz malutkiego?? Czy on tak na widok sniegu wariuje? ;)

witam was
ja tez slyszalam ze irygacje z tantum rosa sa dobre i w ciazy mozna ale nie wiem tego na pewno.

bylam dzis na badankach i oczywiscie zapomnialam ze siki maja byc te pierwsze z porannego moczu... u mnie byly chyba trzecie bo nie wiem jak to liczyc jak ja w nocy siklam ze trzy razy....

wcinam teraz sniadanie a potem biore sie do pracki w domu mam zaliczenia w weekend wiec czeka mnie nauka...

milego dnia papa

reklama
Do góry