reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Doczytałam i witam!!!!

Czuję się paskudnie:no::no::no::no::no:wzięłam już no-spę forte bo w nocy bolał mnie nisko brzuch.Niestety nadal bez zmian,ciągle boli:-:)-:)-:)-:)-(....ale póki nie ma krwawienia mam nadzieję.....idę poleżeć.Na infekcje nystatyna jest świetna,można jeszcze spróbować irygacji z tantum rosa,też pomaga.....spadam

reklama
Witam;)
u mnie też pochmurno:/

adusia jak cię tak brzuch boli to bierz no-spę regularnie - 3 razy dziennie.

Ja na szczeście nie mam jak na razie infekcji, w pierwszej ciązy ani razu nie miałam, aż się gin dziwił bo w ciąży jest się podatnym na wszelkie ustrojstwo :/
A pobolewaja was może jajniki?

Hmmm z tego co czytałam to białe uplawy w ciąży to calkiem normalne... nie pamietam gdzie znalazłam takie informacje bo bym Wam podesłała linka... ja też miałam białe upławy i jest ok. Teraz niestety przez ta pogodę znacznie szybciej będziemy łapac wszelkie choróbska :/ Ja juz czuje ze pęcherz zaczyna mnie pobolewać do tego gardło i kaszel :/// niech ta pogoda sie juz skonczy!!

Hmmm z tego co czytałam to białe uplawy w ciąży to calkiem normalne... nie pamietam gdzie znalazłam takie informacje bo bym Wam podesłała linka... ja też miałam białe upławy i jest ok. Teraz niestety przez ta pogodę znacznie szybciej będziemy łapac wszelkie choróbska :/ Ja juz czuje ze pęcherz zaczyna mnie pobolewać do tego gardło i kaszel :/// niech ta pogoda sie juz skonczy!!

Ja przez cala ciaze z Julka miałam serowatą biała wydzieline, bezzapachową. Teraz jej nie mam. od wielu lat uzywam żeli Ziaji (ściagam je tutaj do nas jak np. nie ma w Polskim sklepie, prosze zeby ktos mi przywiozl albo wyslal, nawet gdybym miala za niego 50 zł razem z przesylka zplacic to za nic w swiecie nie bede myla sie tutejszymi - kazdy na bazie mydla), bardzo dobry zel tez byl w fioletowej walkowatej butelce z Oriflame, szczegolnie dla kobiet w ciazy, ale nie wiem czy nadal on jest.

A u nas piekne slonko ;) Dzis jedziemy na 10:30 z cora do przedszkola takiego dochodzonego, raz wtygodniu mozna przyjsc z maluchem, dzieci sie bawia 1,5 godzinki a rodzice plotkuja i pija kawusie czy herbatke :)

witajcie :) a umnieeee SnIeG!! lalala co za nowosc :D moj kot dostal kota i lata po calym domu za swoim klaczkiem, mam nadzieje ze sie nie zabije(2 kondygnacje dosc sliskich schodow) w kazdym razie wlasnie wlazla na parapet i probuje stanac na klamce :)

Salomii snieg w Norwegii po tej porze roku to chyba dość normalne, prawda? norwegia to wielka miłośc mojuego brata ja znowu gustuję w Finlandii więc obydwoje kochamy się w Skandynawii. Gdyby nie ciąża to mieliśmy jechać samochodem do skandynawii ale cóz-może następnym razem :) W każdym razie - zazdrosdzczę ci tej Norwegii :)) A kota masz malutkiego?? Czy on tak na widok sniegu wariuje? ;)

witam was
ja tez slyszalam ze irygacje z tantum rosa sa dobre i w ciazy mozna ale nie wiem tego na pewno.

bylam dzis na badankach i oczywiscie zapomnialam ze siki maja byc te pierwsze z porannego moczu... u mnie byly chyba trzecie bo nie wiem jak to liczyc jak ja w nocy siklam ze trzy razy....

wcinam teraz sniadanie a potem biore sie do pracki w domu mam zaliczenia w weekend wiec czeka mnie nauka...

milego dnia papa

reklama
Do góry