reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

myangel a może masz sode oczyszczoną? Wystarczy zmieszkać łyżeczkę i troszke wody - wypić i efekt murowany :)

mysle, ze nie przelknelabym - zreszta chyba sie za szybko pochwalilam, tuz przed wyjsciem z domu niestety natura mnie wezwala i 20 minut gadałam z wielkim bialych uchem.. brr az mi sie czerwone kropki wokol oczu porobily od tego rzygania... chyba juz nie tkne pasty jajecznej :-(

reklama
mysle, ze nie przelknelabym - zreszta chyba sie za szybko pochwalilam, tuz przed wyjsciem z domu niestety natura mnie wezwala i 20 minut gadałam z wielkim bialych uchem.. brr az mi sie czerwone kropki wokol oczu porobily od tego rzygania... chyba juz nie tkne pasty jajecznej :-(
no tak uczymy się na błedach ;) ja nie pijam soków z surowych warzyw :)

z ja bym z checia napila sie takiego jednodniowego marchewkowego - niestety popsuula mi sie sokowirowka i nie moge sobie zrobic :/ Za to w piekarniku mam pizze 4 sery, ciekawam ;-) czy nie zwroce :p

Wszystkim mamusiom, które mają dziś wizytę życzę powodzenia i trzymam kciuki.
Mi to aż od tej zgagi i ciągłego wzdęcia to aż płakać chce, w ogóle marzę już o L4, ale jeszcze 2 miesiące.

Joamar a dlaczego jeszcze dwa miesiące?? Tak długo chcesz wytrzymać czy ci narzucaja taki termin?? Ja jeszcze tylko 13 dni... odliczanie trwa każdego dnia :-D
Myangel ale mi ochote narobilas na ta pizze! az sobie chyba zamowie do pracy :tak: Mam nadzieje,ze nie zwrócisz bo szkoda by bylo tak dobrego jedzonka ;-) Niech sie mały uczy co dobre;-)

Joamar a dlaczego jeszcze dwa miesiące?? Tak długo chcesz wytrzymać czy ci narzucaja taki termin?? Ja jeszcze tylko 13 dni... odliczanie trwa każdego dnia :-D
Ja taki termin sama sobie wybrałam, bo akurat wtedy wszystko zamknę w pracy od A do Z, bo akurat moje studentki się obronią, ale strasznie zazdroszczę Ci tych 13 dni.

Hmmm rozumiem cię doskonale, ja miałam wytrzymac do końca miesiąca ale nie dam rady bo strasznie się tutaj męczę sama dlatego postawiłam na zakończenie spraw 16 maja. Cieszę sie ogromnie chociaż dłuuuuzy mi się strasznie ... zaczęłam już zbierać ksiązki i gazety do czytania :) Przygotowuję się pełna parą na WAKACJE :D

Hmmm rozumiem cię doskonale, ja miałam wytrzymac do końca miesiąca ale nie dam rady bo strasznie się tutaj męczę sama dlatego postawiłam na zakończenie spraw 16 maja. Cieszę sie ogromnie chociaż dłuuuuzy mi się strasznie ... zaczęłam już zbierać ksiązki i gazety do czytania :) Przygotowuję się pełna parą na WAKACJE :D
ja juz na wakacjach ;) i wcale nie czuję,zebym miała więcej czasu ... ciagle cos do zrobienia mam...moze jakieś zaległosci nadrabiam, sama nie wiem...?
Niemniej jednak najbardziej podobaja mi sie ranki, bo mogę sobie pospać dłuzej, a nie zrywać sie o 6.30 do pracy...
Mój szef to jeszcze ma nadzieję,ze wróce, jak się lepiej poczuję ;)...ale juz mi sie wydaję, ze chybą bede źle znosiła ta ciażę, szczególnie, ze niskie cisnienie moze być niebezpieczne za kierownica, nie? :)

Okale dokładnie - tak mnie też to niskie cisnienie dobija ;) A przecież wiadomo, że są rzeczy wazniejsze od pracy... To teraz wszystkie (lub prawie wszystkie-bo niektórym jest dobrze w pracy) zazdrościmy ci "wakacji" :) Rozumiem, że musisz mieć wiele do nadrobienia, ale pewnie gdybym miała wolne to tez by sie tak skończyło.
Kochane moja a kiedy macie zamiar kupić coś dla maleństwa?? Oglądałam dzisiaj przeróżne rzeczy na Allegro i az mnie korci, żeby coś zamówic....

reklama
Okale dokładnie - tak mnie też to niskie cisnienie dobija ;) A przecież wiadomo, że są rzeczy wazniejsze od pracy... To teraz wszystkie (lub prawie wszystkie-bo niektórym jest dobrze w pracy) zazdrościmy ci "wakacji" :) Rozumiem, że musisz mieć wiele do nadrobienia, ale pewnie gdybym miała wolne to tez by sie tak skończyło.
Kochane moja a kiedy macie zamiar kupić coś dla maleństwa?? Oglądałam dzisiaj przeróżne rzeczy na Allegro i az mnie korci, żeby coś zamówic....
wózek to pewnie koło lata, jak bedzie wiadomo co będzie,
cześć rzeczy dostaniemy w spadku, np. lóżeczko, kołyskę juz mam w piwnicy (na pierwsze miesiace) przewijak na lóżeczko tez dostaniemy....
ciuszków już trochę pokupowałam, bo się nie mogłam oprzec, ale nie bedę kupowała za duzo, bo mam cos jeszcze dostać od koleżanek...
a co ciekawego oglądałaś?

Do góry