reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

A ja myslał że juz koniec z mdłościami bo juz ponad tydzień miałam luzu aż z niemacka znów mnie zaatakowało i znów mnie męczą , nawet są gorsze niz wcześniej , ochyda bleeeee........

reklama
Witam laseczki;)
gratuluję i cieszę się z nowych wieści o fasolkach:)))

U nas wstrętna pogoda bleeech...
Ja też oprócz od czasu do czasu jakiś tam pobolewań podbrzusza czy jajników i piersi - szczególnie wieczorem, nie czuję nic ciążowego heheh
ostatnio pokłóciłam się z mężem i na jedną noc i dzień poszłam do siostry pomieszkać, juz mi przeszło choc nie do końca:/

gdzie sa te styczniówki 2011, ja nie widzę na głównej stronie, dajcie linka!

a tu tez wkleje "ostatni wyklad" to mi przypomina ze nie mam co marudzic!! [video=youtube;ji5_MqicxSo]http://www.youtube.com/watch?v=ji5_MqicxSo[/video]

i ze trzeba dazyc do spelniania marzen, nawet tych malusieniunienkich :) ooo raanyyy chyba objaw mazgajstwa mi wraca

sarka stycznowki sa na dole jak wejdzies w "przyszle mamy" to masz nasze miesiace i troche nizej sa styczniowki:)

Salomii Dobrze, że są napisy :D

Właśnie dzwoniłam do rodziców i synek powiedział do telefonu "mama" i aż mi się gorąco zrobiło i łezka poleciała ..chlippp. Dziadkowie spacerują z małym i zwiedzają wszystkie placace zabaw na osiedlu. Mam przyjechać jutro bo oni mają wolne i chcą sami się z małym wybawić. I niby się cieszę a z drugiej strony jakoś tak dziwnie- jakbym dziecko porzuciła. eeeh

Idę się kąpać bo mnie mąż na obiad do knajpki zaprasza :-D A wieczorem idziemy na grill do znajomego.

Pewnie do jutra mnie już tu nie będzie.
Ciekawe czy pęknę i pojedziemy po synka..

Mamolka ja to jak moja idzie do babci to calyczas mysle i dzwonilabym co 15 minut - to jest chore jakies na serio ;-)

Ostatnio maz zaczal przebakiwac, ze moze zostawilisbysmy Jule i polecieli na jakas wycieczke sami - az cierpne na sama mysl, na szczescie teraz ciaza wiec juz nigdzie nie polecimy a zanim to drugie podrosnie to heh, jeszcze potrwa ;-)

cześć dziewczynki...
ja jutro mam wyczekaną wizytę u lekarza...
strasznie się denerwuje, czy dzidzia urosła, czy będzie serduszko biło..........
mam nadzieję, że będziecie trzymać kciuki... :)

No jasne że trzymamy i to mocno , ja akurat tez mam wizytę u gina ale 5go , ciekawe jak wyszły moje wyniki badań hehe dowiem się 5go . A dzidzie rosną jak na drożdzach .

ja jutro na 15:30 :)
ostatnio jak byłam na badaniach dostalam kartę stalego klienta i mogę podglądac wyniki przez neta, gdzie zreszta szybko się pokazują:)

kaczucha ja już trzymam mocno chociaż uważam, że niepotrzebnie, bo na pewno wszystko jest ok :* <przytyl>

reklama
Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby na ból piersi?? Tak mnie cholernie dalej bolą że wytrzymać nie mogę... nawet w staniku śpię bo nie sposób go ściągnąć :no:

Do góry