reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

A ja myslał że juz koniec z mdłościami bo juz ponad tydzień miałam luzu aż z niemacka znów mnie zaatakowało i znów mnie męczą , nawet są gorsze niz wcześniej , ochyda bleeeee........

reklama
Witam laseczki;)
gratuluję i cieszę się z nowych wieści o fasolkach:)))

U nas wstrętna pogoda bleeech...
Ja też oprócz od czasu do czasu jakiś tam pobolewań podbrzusza czy jajników i piersi - szczególnie wieczorem, nie czuję nic ciążowego heheh
ostatnio pokłóciłam się z mężem i na jedną noc i dzień poszłam do siostry pomieszkać, juz mi przeszło choc nie do końca:/

gdzie sa te styczniówki 2011, ja nie widzę na głównej stronie, dajcie linka!

a tu tez wkleje "ostatni wyklad" to mi przypomina ze nie mam co marudzic!! [video=youtube;ji5_MqicxSo]http://www.youtube.com/watch?v=ji5_MqicxSo[/video]

i ze trzeba dazyc do spelniania marzen, nawet tych malusieniunienkich :) ooo raanyyy chyba objaw mazgajstwa mi wraca

sarka stycznowki sa na dole jak wejdzies w "przyszle mamy" to masz nasze miesiace i troche nizej sa styczniowki:)

Salomii Dobrze, że są napisy :D

Właśnie dzwoniłam do rodziców i synek powiedział do telefonu "mama" i aż mi się gorąco zrobiło i łezka poleciała ..chlippp. Dziadkowie spacerują z małym i zwiedzają wszystkie placace zabaw na osiedlu. Mam przyjechać jutro bo oni mają wolne i chcą sami się z małym wybawić. I niby się cieszę a z drugiej strony jakoś tak dziwnie- jakbym dziecko porzuciła. eeeh

Idę się kąpać bo mnie mąż na obiad do knajpki zaprasza :-D A wieczorem idziemy na grill do znajomego.

Pewnie do jutra mnie już tu nie będzie.
Ciekawe czy pęknę i pojedziemy po synka..

Mamolka ja to jak moja idzie do babci to calyczas mysle i dzwonilabym co 15 minut - to jest chore jakies na serio ;-)

Ostatnio maz zaczal przebakiwac, ze moze zostawilisbysmy Jule i polecieli na jakas wycieczke sami - az cierpne na sama mysl, na szczescie teraz ciaza wiec juz nigdzie nie polecimy a zanim to drugie podrosnie to heh, jeszcze potrwa ;-)

cześć dziewczynki...
ja jutro mam wyczekaną wizytę u lekarza...
strasznie się denerwuje, czy dzidzia urosła, czy będzie serduszko biło..........
mam nadzieję, że będziecie trzymać kciuki... :)

No jasne że trzymamy i to mocno , ja akurat tez mam wizytę u gina ale 5go , ciekawe jak wyszły moje wyniki badań hehe dowiem się 5go . A dzidzie rosną jak na drożdzach .

ja jutro na 15:30 :)
ostatnio jak byłam na badaniach dostalam kartę stalego klienta i mogę podglądac wyniki przez neta, gdzie zreszta szybko się pokazują:)

kaczucha ja już trzymam mocno chociaż uważam, że niepotrzebnie, bo na pewno wszystko jest ok :* <przytyl>

reklama
Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby na ból piersi?? Tak mnie cholernie dalej bolą że wytrzymać nie mogę... nawet w staniku śpię bo nie sposób go ściągnąć :no:

Do góry