reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ja tez zawsze mówiłam,ze chce miec 3 i dalej zdanie podtrzymuje:-) Dlatego wolałabym na raz,bo jeszcze nie wiem co mnie czeka,po pierwszym mogłabym zmienic zdanie a tak to juz nie byłoby odwrotu :-))

reklama
missiiss1301 hehe myslalam ze trojaczki nie pojawiaja sie czesto a widze ze u Ciebie w rodzinie to jak grzyby po deszczu pojawiaja sie ciaze mnogie :)) super ze przestalas krwawic! moze to oznacza ze juz nie ma krwiaczka:)

ines2707 no wiesz, przy mnogim przychowku jak maz pracuje bo ktos musi z blizniakami jeszcze sobie jakos radzisz bo masz 2 rece i mozesz na 2 pracowac , trzecia Ci nie wyrosnie heh chyba ze masz kogos do pomocy :)

ja blizniaki chetnie bym urodzila 2 dzieciaczkow bym pragnela jak sie uda, ale nie wiem czy z 2 ciazami zdaze przed wiekiem babcinym ;))

Wpadłam poczytać jak wasze piękne ciaże:) Ja ciągle liczę, że jedno moje maleństwo jest młodsze i się pokaże. Nadal krwawie, ale to tylko jedna podpaska dziennie więc raczej takie plamienie. Czuje się dobrze, nie boli mnie brzuch, nie mam gorączki, więc jest jakaś szansa. Dopóki się nie wykrwawie całkiem będę miała nadzieje:D Sprawdziłam piersze usg z poprzedniej ciąży i Vika była o tydzień młodsza niż z OM. Liczę więc na to, że teraz jest tak samo i brak zarodka stwierdzili na początku 6 a nie 7 tygodnia..

Wpadłam poczytać jak wasze piękne ciaże:) Ja ciągle liczę, że jedno moje maleństwo jest młodsze i się pokaże. Nadal krwawie, ale to tylko jedna podpaska dziennie więc raczej takie plamienie. Czuje się dobrze, nie boli mnie brzuch, nie mam gorączki, więc jest jakaś szansa. Dopóki się nie wykrwawie całkiem będę miała nadzieje:D Sprawdziłam piersze usg z poprzedniej ciąży i Vika była o tydzień młodsza niż z OM. Liczę więc na to, że teraz jest tak samo i brak zarodka stwierdzili na początku 6 a nie 7 tygodnia..

trzymam mocno kciuki za Twoje maleństwo <przytul>

Hej Dziewczyny:-)
Ja już z Mazur wróciłam, udało mi sie nadgonić te 2 dni w czytaniu
Trzymam za Ciebie kciuki cały czas i wiem, że nadzieja jest do samego końca.

Poza tym po mojej wizycie u lekarza tu tylko napiszę, że z moim groszkiem wszystko ok:-) reszta zaraz pojawi się na wizytach lekarskich.
Poza tym moja wizyta na Mazurach zakończyła się szybciej i była strasznie nie udana:no: Teściu mnie strasznie wkurzył, bo mieli napalone w mieszkaniu i nawet nie wywietrzyli jak przyjechała ciężarna i 6 letnie dziecko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Kolejna sprawa to ich nocne palenie w pokoju obok gdzie cały dym leciał do nas no i tak prawie nie mogłam spac a rano budziłam się ze smakiem fajek w buzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i powiedziałam mężowi, że wracamy do domu.
Na rybach też niestety nie było najlepiej choć oczywiście ja jak zwykle złowiłam więcej od męża:tak::tak: ale niestety takie maleństwa brały, że masakra.
Teraz jestem przeszczęśliwa, że wróciłam do domku i w końcu się wyśpię:tak:

ines - z tym wiekiem babcinym to różnie bywa. Moja mama jak mnie rodziła to miala 29 lat, potem moich braci to odpowiednio 35,5 i 37 lat. Jak rodziła tego najmłodszego, to obok była młodziutka dziewczyna, której tatuś z radości, że został dziadkiem zaczął pieniądze ludziom rozdawać.:tak::szok: Moja mama pyta: "to ile tata ma lat, że tak się cieszy?" A dziewczyna na to " 38!".:sorry:
Morał - moja mama rodziła więc w wieku babcinym.
A powiem Ci, że do tej pory kondycję ma taką, że z Wiki lata na poduszkach po podłodze:eek::szok:
joamar - wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej, a z rodzina, to na zdjęciach:baffled::laugh2:

Ostatnia edycja:
Antylopka no ale pierwsze dziecko udalo sie Twojej mamie urodzic dosyc wczesnie, ja niestety dopiero zaczynam i mam nadzieje ze tym razem sie uda bo zdaje sobie sprawe ze coraz szybciej czas uplywa i jak na pierwsze dziecko jednak jest ze tak to ujme ostatni dzwonek mlodosci hehe, na szczescie partnera mam mlodziutkiego wiec jak ew nie bede w stanie ganiac za dzieckiem to on mnie wyreczy :D

reklama
Dziewczynki bardzo proszę Was o opinię. Mojej przyjaciółce w dniu planowanej @ wyzła bladoróżowa kreska, po 2 dniach-czyli dziś powtorzyła tym samym testem BOBO i znów ta sama bladoróżowa kreska. Czy uważacie, że powinny być już 2 grube krechy, czy coś jest nie tak? Baaardzo prosze o Waszą opinię!!! Dziekuję!

Do góry