ines2707
Zaciekawiona BB
Ja tez zawsze mówiłam,ze chce miec 3 i dalej zdanie podtrzymuje:-) Dlatego wolałabym na raz,bo jeszcze nie wiem co mnie czeka,po pierwszym mogłabym zmienic zdanie a tak to juz nie byłoby odwrotu :-))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wpadłam poczytać jak wasze piękne ciaże Ja ciągle liczę, że jedno moje maleństwo jest młodsze i się pokaże. Nadal krwawie, ale to tylko jedna podpaska dziennie więc raczej takie plamienie. Czuje się dobrze, nie boli mnie brzuch, nie mam gorączki, więc jest jakaś szansa. Dopóki się nie wykrwawie całkiem będę miała nadzieje Sprawdziłam piersze usg z poprzedniej ciąży i Vika była o tydzień młodsza niż z OM. Liczę więc na to, że teraz jest tak samo i brak zarodka stwierdzili na początku 6 a nie 7 tygodnia..
Trzymam za Ciebie kciuki cały czas i wiem, że nadzieja jest do samego końca.Wpadłam poczytać jak wasze piękne ciaże Ja ciągle liczę, że jedno moje maleństwo jest młodsze i się pokaże. Nadal krwawie, ale to tylko jedna podpaska dziennie więc raczej takie plamienie. Czuje się dobrze, nie boli mnie brzuch, nie mam gorączki, więc jest jakaś szansa. Dopóki się nie wykrwawie całkiem będę miała nadzieje Sprawdziłam piersze usg z poprzedniej ciąży i Vika była o tydzień młodsza niż z OM. Liczę więc na to, że teraz jest tak samo i brak zarodka stwierdzili na początku 6 a nie 7 tygodnia..