Salomii
Fanka BB :)
pewnie ze Cie przygarniemy:-) witaj wsrod zemdlonych i wzdetych oraz przewrazliwionych bardzo czesto grudnioweczek ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
usg obowiązkowo powinnaś mieć trzy:to ja już nie wiem jak to jest dobrze
ja w pierwszej ciąży miałam od 6 tygodnia usg robione na każdej następnej wizycie, która zawsze była co trzy tygodnie, a kartę ciąży w w pierwszej ciąży założono mi w 6 tygodniu jak serduszko biło i teraz jest tak samo, a badania krwi i moczu podstawowe co 6 tygodni
co kraj to obyczaj. Ja jeszcze nie dokońca jestem zorientowana jak prowadzona jest ciąża we Francji, więc piszę o pierwszej, prowadzonej w Polsce.wyobrazam sobie ze czujesz sie super u mnie niestety gradobicie wiec sobie pospacerowalam po tarasie ale tak zmarzlam ze skonczylam pod kocem
hmm jestem nieco zaskoczona bowiem u mnie robia usg sprawdzajace czy wszysko ok z dzieckiem(wady genetyczne itd) w 18 tygodniu dopiero, bede miala wiec usg 6 maja W 10 Tyg a nastepne 2 miesiace pozniej