Antylopka
Potrojna mamuska
ines - witam mamę emigrantkę;-) ja się nie stresuję, jak tutaj będą prowadzić ciążę, jedynie chcę aby dzidzia była zdrowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pojawily sie juz styczniowki 2011 normalnie czuje sie zaawansowana mimo ze jeszcze nie czuje sie w ciazy i nie wiem co tam u mnie w brzuszku slychac;-)
ale najlepsze jest ze jedna ze stycznioweczek zapowiada sie naaaa trojaczki! wooooow
hej grudnioweczki
ja to nie mam weny do pisania bo ciagle zmulona chodze bbrr :/ i na dodatek moja bajka suczka jakos nie moze sie nauczyc sikac na mate pipka jedna jak ladnie sikala to jej sie odwidzialo i upodobala sobie dywan a tylko sra na mate ...szlak mnie chyba trafi i ju nie nadarzam sprzac po niej.. chba jeszcze troche i wymienie dywan bo zaczynam czuc szczochy wszedzie :/
ja chciałam mieć bliźniaki ale teraz, w obecnej sytuacji to sie z tego wycofuje. Chcę mieć trójkę dzieci i wyszłam z założenia, że jak w pierwszej ciązy jeden dzidziuś, to w drugiej bliźniaki i koniec z ciążami, porodami i pieluchami Ale teraz, po przeprowadzce do Paryża, to chyba wolę za kilka latek jeszcze raz zaciążyć, niź teraz mieć kumulację...missiiss1301 heheh ...No to może i was bliźniaki lub trojaczki dopadną w następnej ciąży Kurczę! hihihi . Bo wiesz, że z każdą kolejną ciążą wzrastają szanse na ciążę mnogą- nawet jak nie jest się obciążonym genami.