T
Tunia85
Gość
a mi dziś było słabo w pracy, o mało bym zemdlała... czułam, że robi się nieciekawie i otworzyłam okno i mówię, że się źle czuję i muszę się połozyć. Akurat był na naszej sali lekarz, więc od razu mi ciśnienie sprawdził i pomyślał, że to przez taki niskie 98/70
całe szczęście, że nie dociekał, bo oni jeszcze nie wiedzą, że jestem w ciąży. Wypiłam kawę z cukrem, sporo wody, poleżałam chwilę i wróciłam do życia.
u mnie w pracy też nie wiedzą, a jak mnie zemdli albo robi mi się słabo to też do okna lecę i tak głośno oddycham, ciekawa jestem kiedy się kapną, że jem co 3 godz i cięgle biegam do łazienki
to moja pierwsza ciąża, wcześniej czytałam, że objawy występują około drugiego m-ca, a ja przecież nie jestem nawet w 6 tyg bo usg pierwsze będę mieć za półtora tyg, po majówce też idę robić badania, toksoplazma i te inne,
tak, już się zaopatrzyłam w folik, za chwilę będziemy jeść ryż z warzywami i połkniemy folik,
ta moja ciąża jest nieplanowana, całkiem mnie zaskoczyła a już mówię w liczbie mnogiej, a narzeczony chodzi i całuje mi brzuszek... a wiemy opd dwóch dni dopiero....