reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Mnie też boli tak brzuch, pachwiny że promieniuje mi dziwnie na uda, dokładnie tak. Tak ciągnie.
U mnie najbliższa rodzina już wie:)
Ja z siostrą też mamy dzieci z tego samego roku, tylko dwa mies. różnicy jest między chłopakami, chowają sie jak bracia i sa bardzo ze soba zżyci:)

reklama
I powiem wam że szokiem jest dla mnie brzuch, bo wydęło mnie strasznie, aż skrzętnie ukrywam bo aż głupio że tak szybko, przecież to nie brzuch ciążowy może być, bo dziecko ma kilka milimetrów:szok: ale ja go widze że jest mega i czuję:eek:

hehehhe wydyma was zwyczajnie :) wiele z nas ma podobne objawy, ja musialam zaczac nosic spodnie ciazowe raczej nie z powodu rosnacego bobasa a dlatego ze ciagle mam wydety brzuchol i noszenie normalnych spodni bylo straaszne

I powiem wam że szokiem jest dla mnie brzuch, bo wydęło mnie strasznie, aż skrzętnie ukrywam bo aż głupio że tak szybko, przecież to nie brzuch ciążowy może być, bo dziecko ma kilka milimetrów:szok: ale ja go widze że jest mega i czuję:eek:

sarka ja tez miałam przez jakis czas mega brzuchol;), obwód w pasie, brak słów;) teraz od kilku dni jest to mniej odczuwalne i widoczne. ufff :)

Ostatnia edycja:
reklama
kaczucha12345 - na wzdęcia to chyba natka pietruszki albo takie specjalne pietruszkowe herbatki, nie wiem czy można pić je w ciąży ale pewnie tak, zwłaszcza, że karmiace mamy moga, a nawet powinny, żeby dzieci nie miały kolek.

Do góry