reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

A u mnie seks jest jakieś 3-4 razy w tygodniu. Mniesie raczej spać nie chce to mąż szybciej odpada bo pracuje od 6 rano.

Wakacji nie planujemy bo w czasie urlopu sie remontujemy no i dwa wesela mamy w tym roku ;-)

reklama
Vilejka ! Tak bardzo mi przykro...żadne słowa Cie teraz nie pocieszą, ale jesteśmy przy Tobie serduszkiem!:zawstydzona/y:

:) Ania:) ciesze się, że wszystko w porządku - super :-)

Ja miałam dość ciężką noc, tzn.zmogło mnie koło 21.00 (czyli jak większość:-)) ale obudziałam się 00.15 z oczami jak złotówki i z kołataniem serca i póżniej nie mogłam zasnąć...potem znowu zasnęłam...potem znów oczy jak złotówki i to tak w kółko ! a sny?:szok: makabra, nawet Wam nie bedę opowiadać ! Człowiek chce być spokojny a podświadomość robi swoje !

Co do wakacji to jeszcze nie wiem, ale na pewno coś się wykombinuje :)

Jedno jest pewne....że wyszły mi znowu jakieś czerwone krosty na szyi i strasznie swędzi w sumie może nie jest ich dużo ale są bardzo denerwujące !:angry:
Miłego dnia kochane !;-)

i u mnie zaczęło się z syfkami ;/ a nigdy nie miałam z tym problemów

za 2 godziny mam wizytę, dla relaksu przejdę się spacerkiem, ale mam stresa, że mnie wyśle na L4 bo czuje jak mi ciśnienie skacze w ciągu dnia, dzisiaj tez mi skoczylo, azsie goraca zrobilam

a my z mężusiem mamy seksik z głowy przez najblizszy miesiąć przez moją operację:wściekła/y:.A poza tym to ciągle mnie mdli:eek:Tu niby jestem głodna jak wilk a z drugiej strony nie mogę patrzeć na jedzenie, bleeee

Ostatnia edycja:
Hej,

dziewczyny, może to głupie o co za chwilkę zapytam ale nigdy jeszcze nie byłam w takiej sytuacji.
Powiedzcie mi czy plamienia zawsze występują z silnymi bólami podbrzusza?? czy mogą wystąpić same plamienia i to już może oznaczać cos bardzo złego?

reklama
edzia wiesz ja tez plamie juz kilka dni u mnie to nie oznaczało czegos zlego ale ja od razu jak zobaczylam plamienie to w 15 minut bylam w szpitalu - tylko Twoj lekarz moze Ci powiedziec czy to cos zlego czy nie. Wiem tylko, ze plamienia nie zawsze oznaczaja cos bardzo zlego - w pierwszej ciazy mialam tak samo. Teraz biore duphaston bardziej profilaktycznie... Mnie boli brzuch, najbardziej to lewy jajnik, tak okresowo.

Do góry