kaczucha12345
Fanka BB :)
motylek0810 będzie dobrze musi.....
ja jutro z rana na badania lecę... także dobranoc wszystkim, bo moja godzina wybiła
ja jutro z rana na badania lecę... także dobranoc wszystkim, bo moja godzina wybiła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powinnaś brać kwas foliowy więc polecam jutro wizytę w aptece.mam pytanie, w związku z tym, że fasolki teraz jeszcze nie planowaliśmy,nie brałam kwasu foliowego,przeczytałam,że w 1 trymestrze powinnam go przyjmować,
a więc jak? lecieć jutro do apteki i kupić?
mam pytanie, w związku z tym, że fasolki teraz jeszcze nie planowaliśmy,nie brałam kwasu foliowego,przeczytałam,że w 1 trymestrze powinnam go przyjmować,
a więc jak? lecieć jutro do apteki i kupić?
teraz jakoś nie zwiedzam... myślałam przed wyjazdem, że po pracy będę siedzięc przy bazylice na Montmarte, a nie byłam ani razu.... Dziwne, ale męczy mnie tłok i turyści na każdym kroku Wolę wychodzić na spacery wieczoremi, kiedy już jest ciszej i milej...antylopka zycze powodzenia w szukaniu ginka ;-) czekam na jakies fotki z wiży nigdy nie byłam w Paryżu a chętnie bym sie wybrala ;-)
Ależ Ci zazdroszczę, ja mam ochotę na takiego konkret kebaba, a mój mąż zamówił właśnie sobie z kuzynem pizzę do tego piją piwko, a ja piję wodę z cytrynką i zjadłam jabuszka przecierane dla dzieci bobo ja już nie chcę tej diety, dziś żebym miała co jeść kupiłam sobie kaszkę mleczno-ryżową z bananami dla dzieci ale jeszcze tylko 1,5 tyg. No chyba, że nie dam rady wytrwać bo zgagę mam tak czy siakMój mąż jest okroooooooopny- właśnie wiezie mi hamburgery z McD. A ja jestem jeszcze bardziej okropna bo na samą ich myśl cieknie mi ślinka.