reklama
J
Joaśka20
Gość
Wytrwamy te trudne chwile.
baska2243
Zaciekawiona BB
Dzisiaj doszłam do wniosku że chyba bedzie chłopczyk wiem ze to za wcześnie ale.. gdzieś czytałam że jak ciągnie na słodycze to dziewczynka a jak odwrotnie chłopczyk.. no a ja na widok słodyczy... no.. bleee.. mókj kochany przeszcześliwy jak mu o tym powiedziałam.. hehe
J
Joaśka20
Gość
Ja jem słodycze
Przyznam się szczerze, że wolałabym chłopca
Przyznam się szczerze, że wolałabym chłopca
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja na Marcelka jadlam ciagle owoce... a w szczegolnosci nektarynki... normalnie kilogramami pochlanialam az mi ginek kazal ograniczac No i mleko 2 albo 3 lutry nawet dziennie
slodycze zawsze kochalam i z synkiem tez je jadlam, wiec chyba nie we wszystkich przypadkcha sie to sprawdza ;-)
Ale fakt jest jeden, od poczatku wiedzialam i czulam ze urodze faceta... smiejcie sie ale powaznie ja WIEDZIALAM ze to bedzie facet
slodycze zawsze kochalam i z synkiem tez je jadlam, wiec chyba nie we wszystkich przypadkcha sie to sprawdza ;-)
Ale fakt jest jeden, od poczatku wiedzialam i czulam ze urodze faceta... smiejcie sie ale powaznie ja WIEDZIALAM ze to bedzie facet
J
Joaśka20
Gość
Widzę larvuniu, że starasz się o 3 bejbi. No, no .... Pozdrowionka
Ja z Michalem mialam pociag do pomidorow, rzodkiewki, pomaranczy i cytryn!!
Teraz za to slodkiego mi sie chce...oby to bylo na corke
NIe wierze za bardzo w te zabobony ze jak kwasne to syn a slodkie to corka...organizm sie domaga tego czego mu brakuje ale fajnie by bylo gdyby sie mimo wszystko sprawdzilo
NIe wierze za bardzo w te zabobony ze jak kwasne to syn a slodkie to corka...organizm sie domaga tego czego mu brakuje ale fajnie by bylo gdyby sie mimo wszystko sprawdzilo
J
Joaśka20
Gość
Widzę larvuniu, że starasz się o 3 bejbi. No, no .... Pozdrowionka
Marcelek i Franiu
Ja z Michalem mialam pociag do pomidorow, rzodkiewki, pomaranczy i cytryn!!
Ja wolę chłopca, ale co będzie, to się będzie kochać!!:-)
reklama
Podziel się: