reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Dzisiaj doszłam do wniosku że chyba bedzie chłopczyk wiem ze to za wcześnie ale.. gdzieś czytałam że jak ciągnie na słodycze to dziewczynka a jak odwrotnie chłopczyk.. no a ja na widok słodyczy... no.. bleee..:) mókj kochany przeszcześliwy jak mu o tym powiedziałam.. hehe :)

Ja jem słodycze :D

Przyznam się szczerze, że wolałabym chłopca ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja na Marcelka jadlam ciagle owoce... a w szczegolnosci nektarynki... normalnie kilogramami pochlanialam az mi ginek kazal ograniczac :sorry2: No i mleko 2 albo 3 lutry nawet dziennie :sorry2:
slodycze zawsze kochalam i z synkiem tez je jadlam, wiec chyba nie we wszystkich przypadkcha sie to sprawdza ;-)
Ale fakt jest jeden, od poczatku wiedzialam i czulam ze urodze faceta... smiejcie sie ale powaznie ja WIEDZIALAM ze to bedzie facet :tak:

Ja z Michalem mialam pociag do pomidorow, rzodkiewki, pomaranczy i cytryn!!
Teraz za to slodkiego mi sie chce...oby to bylo na corke :)
NIe wierze za bardzo w te zabobony ze jak kwasne to syn a slodkie to corka...organizm sie domaga tego czego mu brakuje ale fajnie by bylo gdyby sie mimo wszystko sprawdzilo :)

Widzę larvuniu, że starasz się o 3 bejbi. No, no .... Pozdrowionka :)

Marcelek i Franiu

Ja z Michalem mialam pociag do pomidorow, rzodkiewki, pomaranczy i cytryn!!
Teraz za to slodkiego mi sie chce...oby to bylo na corke :)
NIe wierze za bardzo w te zabobony ze jak kwasne to syn a slodkie to corka...organizm sie domaga tego czego mu brakuje ale fajnie by bylo gdyby sie mimo wszystko sprawdzilo :)

Ja wolę chłopca, ale co będzie, to się będzie kochać!!:-)

reklama
hehe pewnie ze tak tylko ze ja juz mam jednego chlopca wiec mi sie dziewczynka teraz marzy :)
A pierwszego chcialam syna i mam :)
jak sie okaze drugi chlopak to tez super bedzie :) Michal liczy na brata hehe

Do góry