reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ja chciałabym przytyc jak najmniej. Chociaż nie wiem czy mi się uda. Dziś zjadłam sama całą blachę sernika ;)

reklama
mamolka jak to nie jestes chudzinka?? Przeciez wyskoka jestes!!wiec waga dobra!
Joaska ja tez chce przytyc jak najmniej ale 12kg to moja gorna granica

Ja mierze 164 cm a ważę 50 kg.

Tak to jest z tymi mężami, mój się dzisiaj dowiedział, że będzie tatą, to pojechał do siostry swojej zbierać informacje. hahaha

Avani ehhh .. dla mnie to jak metr 50 w kapeluszu. Ale cóż stara jestem i już nie urosnę to narzekać nie będę :) .. a co do wagi-- ojj próbowałam wrócić do starej studenckiej wagi- ale ni hu ja. Waga stoi w miejscu a mi wytrwałości brak. I tak już zostało- chyba na zawsze :(

My chcielsisy wiadomosc o ciazy utrzymac w tajemnicy przynajmniej do 9tc ale nie dalo sie...powiedzialam swoim rodzicom i M powiedzial swoim...w tajemnicy...reszta sie miala dowiedziec pozniej...ale moja okropna tesciowa juz puscila w eter i mi M kuzynka nastepnego dnia na nk gratulowala...ale mialam nerwy!!! Wiec i ja swoja rodzine musialam poinformowac.....

Joaska nasze fasolki sa w tym samym wieku :)
mamolka ty nie grzesz kochana bo wysoka kobieta jestes\=!!!!! Co mam powiedziec ja!!! 158cm!!!

co do wagi to ja osiagnelam obecna wage ciezka praca!! 4 godziny cwiczen dziennie :)

avani rzeczywiście. My się zastanawiamy czy nie powiedzieć pod koniec I trymestru. Narazie wiemy tylko my i siostra Kuby.

My stwierdzilismy ze jak powiuemy to nic tym nie zmienimy. NIe bede myslala negatywnie bo z Michalem tez powiedzielismy od razu i wszystko bylo dobrze :)

Wiesz, ja nie chcę wywoływać sensacji. Znam swoją rodzinę, zaraz zacznie się plotkowanie, historie, każdy będzie mądrzejszy....ehh...

reklama
Do góry