reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

avani tak odbiegając od tematu, to bardzo ładny masz ten ostatni suwaczek ;)
Mogłabyś mi przesłać stronę z jakiej wzięłaś?

reklama
Witam wieczorową porą :cool2:

Hejka Avani- przesyłam gratki dla przyszłej mamy.

Ja w pierwszej ciąży pożerałam tony truskawek, jabłek, śliwek ( obowiązkowo bardzo kwaśnych) masę pączków i draży a wszystko popijałam hektolitrami mleka- urodził się chłopak. Bardzo zbrzydłam i pojawiło się dużo syfków. Teraz zobaczymy- na razie keczup do wszystkiego.
Ja bym chciała drugiego chłopaczka- choć mimo że drugi bobas - to mi jest wszystko obojętne i dziewczynka też fajnie jakby uzupełniła naszą rodzinkę- byle by był/a zdrowiutki/a :)

Joaska pewnie ze sie nie obraze :)
Wieczor mija spokojnie dzis :0
mamolka ja tez 22 kg przytylam!!! przed ciaza 53kg przy wzroscie 158cm.
teraz startuje z waga 47kg i mam plan przytyc max 12kg bo tyle ciaza potrzebuje....reszta to tluszcz dla mamy

reklama
Avani ja startuje z 60-61 168cm więc chudzinka nie jestem :) Poprzednia z 62,5->84,5 ..bbblleee. I dlatego zrobiłam sobie limit 15 kg.. 12 kg dla dziecka+ 3 kg na moje zachcianki ..hehe

Do góry