reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

No kochana widze że Tobie już tylko trochę zostało.. :)) do rozwiązania :))
Mam nadzieje że te mdłości szybko przejdą i tak uważam że to jakoś za wcześnie.. ale cóż.. każdy organizm wkońcu inaczej reaguje :)

Kochane musze sie z wami pożegnać bo wyjeżdżam na miesiąć :)
Więc do zobaczenia w maju :)
Buziaki :):*

reklama
trzymajcie sie cieplo Grudniowe mamusie nawet nie wiecie jak ten cudowny czas ciazy szybko wam zleci i bedziecie sie cieszyc swoimi maluchami. Razem z Julka trzymamy za was kciuki!:*

Hej, hej:-D
Dołączam do grudniowych mam 2010.

Jutro umówie się do ginekologa, bo testy wykazały, że mój brzuch zamieszkuje mała fasoleczka.
Życzę Wam zdrowia kochane ;-*

Na podstawie internetu wyliczyłam przewidywany termin porodu 06.12.2010

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękuje i również gratuluję :)
Zastanawiam się nad powiedzeniem rodzicom. Zrobiłyście to juz? Jak myślicie, może lepiej poczekać?

Dziewczyny, strasznie mnie wzięło na ciasto. mój mąż żartuje nawet, że niedługo się w drzwi nie zmieszcze :D

hej dziewczynki..........chluuuuuuuuuust na śmingusa :p

Witam nowe mamusie! Baśka, Stefanka, Joaśka:-)---GRATULACJE !

1. Z wielką chęcią zajmę się listą grudniówek ( zacznę uzupełniać wieczorem kiedy tylko mój mały królewicz pójdzie spać a duży "czyt. mąż" znajdzie sobie jakieś ekstra zajęcie :)
2. bleee- mdłości nasilają się ( jak już mnie dopadną- odrzuca mnie na widok jedzenia), zaczynam być wyczulona na zapachy
3. aaaa.. przepraszam, że tak zniknęłam bez słowa, ale z dnia na dzień zdecydowaliśmy się pojechać do rodziny męża - ach kochane piękne Bieszczady- kocham tam jeździć :D. Wróciliśmy popołudniu- uf wyrobiliśmy się przed korkami. A jak pozachwycałam się nad maluszkami co się ostatnio w rodzinie porodziły- 6 dniowa Kornelia i 3,5 miesięczna Ewcia.
Noooo odezwało się we mnie znowu- chcę dzidziusia !!!!!!!

( na szczęście jestem w ciąży hehe he :)

Joaśka U nas rodzice dowiedzieli się wcześniej- teść zachwycony i dumny, że będzie miał kolejnego wnuka, moi rodzice odwrotnie =( Przykre, ale prawdziwe.
Reszta rodziny męża też wiedziała wcześniej - a kto nie wiedział to się dowiedział od nas przy wielkanocnym śniadaniu/obiedzie/kolacji- było bardzo miło i dużo gratulacji... Zresztą tam każde dziecko to kolejny cud i wszyscy się cieszą. A że na imprezie były te dwie ww. kruszynki to tym bardziej było uroczyście i wesoło.

Ostatnia edycja:
Hej, hej:-D
Dołączam do grudniowych mam 2010.

Jutro umówie się do ginekologa, bo testy wykazały, że mój brzuch zamieszkuje mała fasoleczka.
Życzę Wam zdrowia kochane ;-*

Na podstawie internetu wyliczyłam przewidywany termin porodu 06.12.2010
Gratulacje witamy w klubie :)

Dziękuje i również gratuluję :)
Zastanawiam się nad powiedzeniem rodzicom. Zrobiłyście to juz? Jak myślicie, może lepiej poczekać?
ja jestem właśni po ogłoszeniu radosnej nowiny :) oj ile śmiechu i szczescia było w oby rodzinakch...nasi dziadkowie to sporo lat czakaja już na wnuki :) zrobiłam na szydełku malutkie buciki dla każdego inny i wręczyliśmy im z npisem będę babcia, dzidkiem itd...ale zajaczka zrobiliśmy ;)

co do objawó to bez zmian u mnie....lekko podbrzusze pobolewa, piersi tkliwe, smaki na kwaśne i kiszonki (słodkie mogłoby nie istniec ;)) no i mam wydęty brzuszek...jakbym była w ciaży ;)

Witam grudnioweczki :)
Dolaczam i ja z terminem na 5.12 :)
O kropce dowiedzielismy sie w zeszla sobote :)
To byl nasz 9 cykl staran. poprzednie 8 cykli probowalismy wtrafic w dziewczynke ale nie udawalo sie wiec odpuscilismy...przestalam mierzyc tempke, zaczelam znow cwiczyc, pic kawe, odchudzac sie....no i poszlismy na calosc :)

reklama
Widzę, że wszystkie jesteśmy w 5 tygodniu ;))

U mnie z objawami kiepsko: nudności, ból piersi, częste oddawanie moczu, brak chęci na seks.
A właśnie, lecę suwaczek robić ciążowy.

Do góry