reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

no z tym spaniem i obolałymi biodrami to jakiś koszmar, 3 noce ze wstawaniem i kręceniem się i już jestem półprzytomna, jeszcze to pocenie się, wykąpałam się i znów się pod prysznic nadaję, nie wiem jak zrobię make up, bo chyba wszystko mi spłynie, mam wrażenie, że w mieszkaniu jest 30 stopni tak mi gorąco, siedzę w dresie, nie chcę się rozbierać za bardzo bo 2 tyg chorowałam, dziś pierwszy raz wyjdę z domu po zakupy do rossmana i coś na obiad, bo mąż robił, ale nie wiem jak on robi zakupy, że na te same rzeczy wydaje dwa razy tyle ile ja,

jednak jeśli chodzi o takie zakupy to mężczyźni chyba nie za bardzo sobie radzą:-D

reklama
Cześć kochane,dawno mnie nie było.
Byłam w szpitalu bo bolał mnie brzuszek jak do porodu,kroplówki,badania i te sprawy i sprawa opanowana. Jestem jak nowo narodzona,ale mam zakaz prawie wszystkiego:no: nie mogę się przemęczać,denetwować,za dużo chodzić och jest tyle tego że oszaleję:crazy:
W weekend nie zaglądałam bo mąż kazał mi leżeć plackiem w wyrku:confused2:
Ja normalnie szału dostanę,już bardzo bym chciała grudzień i żeby dzidzia już była,co będę mogła normalnie funkcjonować,noce to masakra,na siusiu byłam dziś 6 razy:no::wściekła/y::no: i jak tak dalej pójdzie to chyba się ze spaniem przeniosę do wanny.
Jeszczę was nie nadrobiłam ale czasu mam obrzydliwie dużo więc dam radę:tak:
Całuski i pozdrowionka dla brzuszków i mam:-)

Zmienię temat. tunia wstaw proszę chociaż parę zdjęć ze ślubu na zamkniętym. Chętnie popatrzymy na Twoje szczęście. ;-) Tak wogle to gratulacje na nowej drodze życia. ;-)

sarka dzieki z apomoc. co sie okazalo to wieksze mieszkanie juz gosicu wystawil sobie znow ogloszenie tym razem bez zwierzat to juz mozna sie ozegnac. jeszcze kawalerke znalazlam 39m2 duza wieksz aniz moje ostatnie mieszkanie 2 pokojowe wiec moze by uszla maz zadzwonil sie umowic ale juz tez jedna kobita idzie dzisiaj ogladac. w kawalerce wychodzi 1400 ze wszystkim. sarka 1400 eszcze ok ale na wiecej nas nie stac :/ moj maz ma jeszcze ten zalegly kredyt do splaty.... ehh

ok elena, wstawię kilka na zamkniętym, choć nie do końca chciałam bo ja się "boję" internetu, choć mam te zdjęcia na facebooku, ale wiadomo jak to jest, im więcej się upublicznia tym bardziej mogą wpaść w niepowołane ręce.

lwiczka biedaczko współczuję, ale dobrze, że sytuacja opanowana, jak masz nakaz uważania na siebi to uważaj, jeszcze troszkę i dzidzia będzie, życzę Ci wytrwałości (a ja dziś po tygodniowym chorowaniu wychodzę pierwszy raz z domu, mąż poszedł do pracy więc wyjdę, bo wczoraj nie chciał mnie wypuścić z domu, że jeszcze kaszle itd i zakazał, a dzis nie zobaczy, więc ubieram się ciepło i idę... a piszę o tym, bo twój też Cię do łóżka zagonił, nie marudzić, a cieszyć się, że mamy takich opiekuńczych, a my baby, wiadomo, czasem trzeba nas twardą ręką trzymać, bo sobie zaszkodzimy :) bo się nam chce nie wiadomo czego)

Ale mam banana na twarzy:-D:-D:-D:-D:-D! Właśnie przyniósł listonosz paczuszkę z roślinami z |Holandii, które zamawiałam w czerwcu:-)! Mam na ich punkcie pier..olca niesamowitego:tak::rofl2:. Gdyby nie ciążący brzuch to bym se poskakała z radości:rofl2::laugh2::rofl2:! Takie niby nic a jak cieszy!:-)

Wiem, to chore, ale każdy ma jakiegoś bzika!!!

Mój mężuś powiedział że jakby chociaż do sklepu mi się na zakupy chciało to jak się dowie lub zobaczy coś w domu to dostane po du.... . On chyba sobie sprawy nie zdaje jak ja się czuję,jak mam się nie denerwować skoro mi nic nie wolno,czuję się zupełnie bezurzyteczna,a do tego mamy remont w pokojach i nic nie mogę ruszyć, a z chęcią bym coś porobiła

lwiczkasluchaj sie meza :) wide ze coraz wiecej kobitek uwiezionych w wyrku jak ja. damy rade zobacz juz pazdziernik jest :)trzymaj sie mocno i sluchaj meza bo dobrze mowi :)

mezu idzie ogladacm ieszkanie pred ta kobita ale to w razie czego i tak nic nie da bo najemca tamtej pierw obiecywal. no nic moze sie uda bo to kolo pracy mezusia ale by bylo super :) ale sie nie napa;lam bo jak znam zycie tokupa bedzie... no nic trzeba byc dobrej mysli...

Ostatnia edycja:
cześć mamuśki.
missiiss powodzenia z tym mieszkaniem. czasami lepiej trochę dłużej szukać i więcej zobaczyć to się na coś fajnego trafi. tak więc spokojnie :)
Tunia co do facetów i zakupów to oni po prostu nie patrzą na ceny. ja wyszukuję dany produkt tańszy, a facet idzie nie patrzy, że jest kilka do wyboru i bierze pierwszy lepszy. chociaż mój mąż to już się zakupy nauczył robić i to jest częściej jego zajęcie niż moje. ale na początku było ciężko :)
co do zdjęć w necie też się zawsze bałam. ale teraz na facebooku mam całkiem sporo - nie wstawiam takich, których nie chce albo wiem, że może ktoś z nimi coś głupiego zrobić. ale jakieś spokojne fotki to już się przełamałam :D
lwiczka leż i się nie denerwuj. nie jesteś bezużyteczna tylko po prostu jesteś w ciąży - zdarza się. jeszcze się w życiu napracujesz więc słuchaj się męża i odpoczywaj :)

a ja po spacerku. słońce ślicznie świeci. i wszyscy mówią, że zimno a mi oczywiście jest ciepło hehe ale może dlatego, że ubrałam ciepły sweterek i kurtkę na polarze :D

reklama
Do góry