reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ale mam banana na twarzy:-D:-D:-D:-D:-D! Właśnie przyniósł listonosz paczuszkę z roślinami z |Holandii, które zamawiałam w czerwcu:-)! Mam na ich punkcie pier..olca niesamowitego:tak::rofl2:. Gdyby nie ciążący brzuch to bym se poskakała z radości:rofl2::laugh2::rofl2:! Takie niby nic a jak cieszy!:-)

Wiem, to chore, ale każdy ma jakiegoś bzika!!!

pokaż te twoje roślinki bom ciekawa na maxa :)

Lwiczka leż,leż i jeszcze raz leż :)

reklama
krolcia dołączam do przedmówczyni: pokaz te cudeńka:)
lwiczka słuchaj męża:)))

no nic, zaraz zbieram sie po młodego do szkoły i potem kulniemy się do przychodni. Całą noc mi kaszlał, a od kilku dni ma pskudny katar i boli go gardełko:///

hejcz &&& za wizytę

a ja muszę iść do lumka jakiś ubran poszukać, bo nie chcę kupować nowego płaszcza na 2 m-ce, zwłaszcza, że mam 4 inne, do których się nie mieszczę teraz, a dziś po tygodniowym chodzeniu w domu w piżamie i dresie ledwo weszłam do dżinsów, czyli na dziś nie mam ani kurtki, ani spodni ani butów na jesień, bo stopa mi urosła, a raczej spuchła o 2 nr,

no się i pokłóciłam z mężem przez telefon, bo sprzedajemy mojego opla, wystawił go za 2 tys, bo umówmy się jest stary, ale na chodzie, dynamikę ma bardzo dobrą, jakby nas było aktualnie stać na dwa samochody to bym nim jeździła dalej, ale są inne wydatki,no i dzwonię do niego po coś, on mi mówi, że jest kupiec na samochód, ale opuścił cenę do 1200 zł, więc się wściekłam, że może niech odda najlepiej za darmo, ja wiem, że samochód nie jest najnowszy i nie najpiękniejszy, ale taka cena to jak za darmo, a ja z tych dodatkowych 2 tys chciałam kupić wersalkę i resztę rzeczy dla Zuzi, nie mówię o tym, że na siebie praktycznie nie wydaję, bo mam chore wyrzuty sumienia, że nie zarabiam.... no i się strasznie pokłóciliśmy o ten samochód, popłakałam się, rzuciłam słuchawką... ech... hormony

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejcz po obciazeniu 75g ??

ja po obciazeniu 50g mialam po godzinie 165 :/ po obciazeniu 75g mialam po godzinie 154 i po dwoch 124... lekarz mowi ze mam lekka cukrzyce ciazowa.

tunia nie dziwie ci sie :/ tez bym sie zdenerwowala. ale zejsc 800zl :szok: nie zeszlabym tyle... chyba ze jest tyle wart ale z tego co piszesz nie jest wiec bym nie oddala za tyle tez.

Ostatnia edycja:
To są cebule hippeastrum:-). Kwitną zimą, dlatego je tak kocham:tak::laugh2:. Pokazują kolorki, kiedy na zewnątrz buro lub jednolicie biało. Dołączą do mojej jakże już pokaźnej kolekcji!:tak:(około 70 odmian:sorry:)
Pierwsza odmiana to Splash i tak będzie kwitł:laugh2::
http://emaryllis.com/ImageGalleryHa...940-a228e458e358&prefix=Fullscreen&cache=True

A druga to Biała Nimfa:laugh2::
http://www.katerinaflor.narod.ru/kollekcia_Irinki/White-Nympf4a.jpg

To są normalnie cuda:laugh2:!!!!!!! Na jednym pędzie zazwyczaj są cztery kwiaty, każdy średnio o średnicy 20 cm(zależy od odmiany) Cudeńka!!!

A to link do kolażu zdjęć części moich cebul.
Picasa Web Albums - Karolina Tobiasz

Tunia jaki rocznik masz tego samochodu? w życiu bym nie pozwoliła sprzedać za 1200 - o nie!!

ja byłam w lumpku dzisiaj za kurtką i było sporo za 20 zł ale niestety nic co by było warte uwagi. jedna jedyna co mi się podobała to był tylko rozmiar 38 i byłam zła bo to nie wystarczy a ona była naprawdę ładna :( muszę się po innych lumpkach też przejść

reklama
byłam dwa razy w sklepie i ledwo żyję, myślałam, że nie dojdę do domu, to chyba oznacza, że nadal jestem po chorobie osłabiona, miałam iść dziś do SR bo mi już zajęcia przepadły, ale nie wiem czy dam radę, bo normalnie ledwo zipię, i nie wiedziałam, że brzuch zrobił się taki ciężki, kostki mi wysiadają normalnie...

Gosia tu jest link do ogłoszenia Opel Astra, 1992r., 1796cm3, 90KM - otoMoto

nie jest jakiś piękny i nowy, ale mnie się nim super jeździło i bardzo lubię ten samochodzik, jest szybki, zwinny, łatwo nim zaparkować, jak mi go C. kupił to został wymieniony cały silnik, na którym zrobiłam góra 50 tys km, jeśli w ogóle tyle, choć widzę, że mąż napisał, że ma ponad 200 tys przejechane, ale silnik ma nowy, wymieniony w zeszłym roku w październiku, coś tam jest w nim troszkę do roboty bo wiadomo, auto się zużywa, ale za 1200 zł to chyba przesada,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry