Salomii
Fanka BB :)
tez ogladalam raany jak ja bym chciala miec takiego smoka to takie pozostalosci po "niekonczacej sie opowiesc"i hheheh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O rany! Nie bylo mnie chwile i tyle mialam do czytania :-) Super ;-)
Co do problemow z cera to ja mam ciagle jakies pryszcze na twarzy... normalnie nie mam takich klopotow wiec mnie to denerwuje. Poza tym od wczoraj oddalam sie pracy, staram sie ciagle cos robic by nie myslec, ze do czwartku i wizyty u gin tak daleko! Przynajmniej sie (chyba) mniej denerwuje.
Chcemy rodzinie powiedziec w piatek, jak wszystko bedzie dobrze w czwartek. Wczoraj bylismy w odwiedzinach, gdzie bardzo dobrze sie dogaduje z moja imienniczka w podobnym wieku, ktora teraz rodzi w sierpniu. Meczylam sie strasznie, bo nie moglam jej o ciazy powiedziec, a mialam tyllleeeee pytan! Ale brzuszek miala sliczny :-) eh...
Ja mam USG w piątek i jak wszystko będzie dobrze to rozpowiem wszystkim o ciąży ;-)