Ja też mam problemy z cerą, już praktycznie tydzień po zapłodnieniu powyskakiwały mi syfki i niestety na twarzy zostały do dziś. Włosy również mi wypadają, dlatego też wolałam je ściąć, może troszeczkę się zregenerują, jednak powiem szczerze, że zauważyłam iż poprawiły mi się paznokcie.no to bomba jak sie wkurze to obetne na zapalke i przynajmniej dzidzia nie bedzie mnie ciagnac;D
tez mam syfki na pleckach policzkach iii brzuchu %) a juz myslalam ze mnie cos pogryzlo
teraz chyba trzeba bardziej dodatkowo dbac o stosowanie kremow z filtrami moze warto uzywac mocniejszych? z tego co wiem to podobnie jak przy zajadaniu antykoncepcji, w ciazy tez mozna dorobic sie plam ktore przy odrobinie nieszczescia potem nie znikna :/
Ja też w poprzedniej ciąży robiłam grupę krwi ale pewnie teraz też będę musiała zrobić, pomimo, że ją znam i jestem pewna to z tego co wiem jeśli nie masz wbitej w książeczkę to musisz zrobić badanie. Ale nie mam pojęcia jakl to możliwe by wyszły inne grupy krwi u jednej osobywitajcie ja robilam badanie okreslajaca grupe krwi kiedys tam w Polsce i niestety nie pamietam jaka mam, tu pewnie doczekam sie kolejnego badania, spotkalam sie z 2 przypadkami ktore z Pl mialy okreslona grupe krwi a w Norge wyszedl im inny wynik i na dodatek okazalo ten z Norge byl dobry nie wiem jak to mozliwe