Czesc Kochane:-) U nas tez piekne sloneczko i cieplutko, ahhh kocham taka pogode
Ale podobno w przyszlym tygodniu ma wrocic konkretna zima:-( Mam nadzieje, ze prognozy sie nie sprawdza. Po raz pierwszy nie klade dzis Zuzi na popoludniowa drzemkę, zobaczymy czy wytrzyma do wieczora. Zapisalam Filipa na obiady na przedszkola. Panie go pochwalily, ze pieknie wszystko zjadl. A w domu moj syn moiw do mnie "mamusiu panie z przedszkola gotuja troche bardziej dobry obiad niz Ty"
To mi syn pojechal
Zapominajko 2200g to chyba calkiem sporo. Moze wyjdzie z usg, ze Matylda bedzie duzia i to bedzie wskazaniem do cc?
Madzienka 330g w tydzien to ladny wynik
Super, ze Julcia kocha Lenke i nie jest zazdrosna. U nas na poczatku tez bylo super, a teraz jest roznie. Raz sie kochaja a raz sie bija
Myszqo 3mam kciuki za rozmowe
Anoli ja tez wlasnie czesto sie rozczulam, ze te moje dzieci juz takie duze, ze czas tak szybko leci i czasem juz mi brakuje takiego malenstwa w domu. Chociaz chyba nie az tak bardzo, zeby zdecydowac sie na jeszcze jedno dziecko
Zanplo mi tez takie koszmary sie snily w nocy, ze nie moglam zasnac po przebudzeniu. U nas jeszcze okropnie wialo w nocy, myslalam ze okna mi wyrwie.
Tygrysku będzie dobrze, choć domyślam się jaki do dla Ciebie stres
Na zakupy wiosenne tez musze sie wybrac, glownie dla siebie. Dla Filipa wszystko mam, kupilam w zeszlym roku na wyprzedażach, a dla Zuzi potrzebuje tylko jeszcze jakies eleganckie buciki