reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Czesc dziewczeta.. Jeszcze nic nie wiadomo z tym usg.. Dupa, du..niecierpliwiec musi czekac:-D.. U nas tez sloneczko, 8 stopni, wiosna za plecami:-)

my już po spacerku...u nas cudnie, wiosna za oknem tylko te psie gówna wszędzie wyłażą....:wściekła/y::wściekła/y:

była też położna przez tydzień przybrałyśmy 330g....więc jest dobrze....

jemy obiadek i ruszamy na kolejny spacerek...

Zapominajka na szczęście żadnej zazdrości nie ma...Jula uwielbia ja przytulać całować...i chce ją nosić:shocked2:

Dzień dobry kOchane:)

Ja witam sie jeszcze z łoża mego:p
Mariczka śpi obok, ale bidulka wczoraj dostała kataru i całe popołudnie chodziła z podwyższona temperaturka, w nocy tez było 37,6 ale nie wyżej... Wiec oby jej orgazim zwą czym cosik sam...
Dałam jej herbatke z czarnego bzu, troszkę sie wypocila i syrpo z witaminka C zobaczymy...

A tak za onkem pięknie, Ale ciagle -8 wiec ta wiosna tutaj tak szybko nie zawita... Tutaj niestety marzec z regoly Zimny dopiero w połowie kwietnia nagle robi sie 20'stopni i tak juZ zostaje :/

Madziu super ze z Julci taka super starsza siostra... MARICZKA juZ tez zapowiedziała ze będzie z tatusiem kapala dzidzie i będzie ja brała n spacerek:) a w ogóle wczoraj wpadło mi do głowy imię Maja i tak mi sie spodobało ... Ciekawe co na tO Kamil:)

reklama
Cześć laski

Ale się tutaj dyskusja rozwinęła. Ja jestem bardzo przeciwna temu, żeby Mati poszedł wcześniej o rok do szkoły. I nie o to chodzi, że sobie nie poradzi, bo jestem pewna, że da radę, ale dlatego, że zabierają mu rok beztroski. I to dlatego, że nauczy się wcześniej paru liczb i liter :dry:.

Madzienko wrzuc parę fotek Lenki.

Kaja jak po usg? Na zdjęciach widziałam, jak okruszki się zmieniły :szok:

Do góry