reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzienko no to super!!! Ciekawa jestem, czy u mnie będzie to samo.

Kaja jak po usg?

Lecę, pędzę się pochwalić, idę na rozmowę w sprawie pracy do mercedesa.
W czwartek trzymajcie kciukasy :-)
Fiu fiu fiu, a co tam będziesz robiła?

Ja po wizycie. Wszystko ok, Matylda ma 2200 i jest wszystko dobrze.

Kana zdrówka dla Mari!!!

reklama
Kanus zdróweczka dla Mari...niech walczy malutka!!!!

Zapominajka u nas miłość była od pierwszego spotkania...
ale moze spróbuj z prezentem...Jula sama wybrała prezent dla Lenki i teraz za każdym razem jak mała cos popłakuje przybiega z tym kwiatuszkiem i włącza jej pozytywkę a jaka radość jest jak Lenka uspokaja się:-D:-D
Lenka oczywiście też miała prezent dla Julci...

super Matylda rośnie...aż nie dowierzam że u Ciebie to już sama koncoweczka....
a jak sprawa cc...wszystko już ustaliłaś??jesteś zdecydowana???

Myszqa kciukasy trzymamy...

Agacia tez mam odczucie że zabierają dzieciństwo dziecku

Hej

Zapominajko super wiadomosci z wizyty. Malutka juz nie taka malutka;-)pewnie na finiszu koło czwórki osiągnie:tak:.

Kana cierpliwosci i spokoju w nowej sytuacji:tak:oby brat sie sprawował;-)a Mari zdrówka....no i czekam na wiesci z usg:tak:.

Madzieńko zazdroszcze relacji miedzy siostrami, my mielismy ,,przeprawe,, z hani zazdroscią:zawstydzona/y: Chociaż Hania do dzis pamieta i wie, ze czarnego kotka przywiozła jej Zuzia jak sie urodziła:-) i nawet zabrala go do przedszkola gdy mieli przyniesc ulubioną zabawke:tak:.

U nas leci...w sobote Zuzia dmuchała świeczki..ach jak ten czas biegnie nieubłagalnie...dobrze, ze z Zuzi taki pieszczoszek to mam namiastke niemowlaczka;-),ale czuje, ze ten czas w naszym zyciu mija bezpowrotnie...ach juz nie marudze:-p. Dzis spędziłam miły dzien z mamą i Zuzią, a jutro jakieś porządki chyba zarządze...jeszcze nie wiem jakie ale mam werwe:-D

A kochane dziekuje za troske... Mariczka praktycznie od rana bez podwyzszonej temperatury... Katarek jest, ale poza tym raczej ok... Szaleje, broi i ma apetyt jak zawsze:) także nie jest zle...co mnie bardzo cieszy:)

Madziu kochana super ze sie Julka tak opiekuje siostrzyczka:) słodkie to:) oby tak juZ zawsze było:)

Myszqo kciuki będą zaciśnięte, a można wiedziec na jakie stanowisko?
Madzienko mam nadzieję, że u nas siostrzana miłość też zaiskrzy. Muszę też pomyśleć o tych prezentach.
Zapominajko Matylda już robi się duża, pewnie daje Ci popalic w brzuszku.
Ja dzisiaj mam wizytę więc biorę pół dnia urlopu i potem na zakupy. Jak nic nie kupię to będę zła bo drugi raz nie chce mi się chodzić po sklepach, a pogoda jest taka ładna, że az mi się dzisiaj chce. Tylko nie wiem co mąż powie na moje dzisiejsze wydawanie kasy :-D Przy okazji poszukam Mai butów, żeby później juz tylko przymierzyć i kupić.
Jestem dzisiaj pozytywnie nastawiona do życia, chociaż w nocy dręczyły mnie koszmary :confused:

Dzień dobry....ale cudne słoneczko....życzę wszystkim miłego dnia

Zanplo powodzenia na wizycie i udanych zakupów...

Kanus super że Mari wraca do zdróweczka...

Cześć;

Kana super, że Mari lepiej!

Madzienko ja zdecydowana na cc, po Wielkanocy będę się pewnie umawiała :szok: Czas mi zapiernicza jak nie wiem.
A pomysł z prezentem dla dzidzi super!!! A co Lenka dla Madzi miała?

Zanplo &&&&

Anoli ja pamiętam, że Hania zazdrosna strasznie była. Mam nadzieję, że u nas nie będzie takich bojów.

reklama
witam u nas boskie sloneczko świeci za oknem , az się chce na dwór wychodzić.
Wczoraj kupiłam dziecku buciki na wiosnę i pare rzeczy na UWAGA lato:zawstydzona/y: jest już tyle fajnych fatałaszków że aż się chce wszystko kupować:cool2:
a z mniej radosnych wieści Filip po świętach idzie do szpitala na zabieg z siusiakiem niestety....mieliśmy wybór przed świętami ale mąż po ma tydzien wolnego więc będzie mógł z nim zostać bo ja jako że to będą moje pierwsze dni w pracy wolnego brać nie będę...i to mnie najbardziej przeraża....najchętniej to bym wlazła na sale operacyjną.....

Ostatnia edycja:
Do góry