reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
cześć kochane
Madziu jak się czujesz i maleństwo ?
Madziu jak się czujesz i maleństwo ?
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Madzienko jak u was?
Julka jest bardzo zazdrosna? Problemy Lenki minęły?
Julka jest bardzo zazdrosna? Problemy Lenki minęły?
Myszqa
Fanka BB :)
Dzień dobry!
U nas słoneczko ale zimno nadal.
Idę robić kawkę, waniliową - ktoś?
U nas słoneczko ale zimno nadal.
Idę robić kawkę, waniliową - ktoś?
my już po spacerku...u nas cudnie, wiosna za oknem tylko te psie gówna wszędzie wyłażą....
była też położna przez tydzień przybrałyśmy 330g....więc jest dobrze....
jemy obiadek i ruszamy na kolejny spacerek...
Zapominajka na szczęście żadnej zazdrości nie ma...Jula uwielbia ja przytulać całować...i chce ją nosić
była też położna przez tydzień przybrałyśmy 330g....więc jest dobrze....
jemy obiadek i ruszamy na kolejny spacerek...
Zapominajka na szczęście żadnej zazdrości nie ma...Jula uwielbia ja przytulać całować...i chce ją nosić
kana161
Mama "terrorystek" :P
Dzień dobry kOchane
Ja witam sie jeszcze z łoża mego
Mariczka śpi obok, ale bidulka wczoraj dostała kataru i całe popołudnie chodziła z podwyższona temperaturka, w nocy tez było 37,6 ale nie wyżej... Wiec oby jej orgazim zwą czym cosik sam...
Dałam jej herbatke z czarnego bzu, troszkę sie wypocila i syrpo z witaminka C zobaczymy...
A tak za onkem pięknie, Ale ciagle -8 wiec ta wiosna tutaj tak szybko nie zawita... Tutaj niestety marzec z regoly Zimny dopiero w połowie kwietnia nagle robi sie 20'stopni i tak juZ zostaje :/
Madziu super ze z Julci taka super starsza siostra... MARICZKA juZ tez zapowiedziała ze będzie z tatusiem kapala dzidzie i będzie ja brała n spacerek a w ogóle wczoraj wpadło mi do głowy imię Maja i tak mi sie spodobało ... Ciekawe co na tO Kamil
Ja witam sie jeszcze z łoża mego
Mariczka śpi obok, ale bidulka wczoraj dostała kataru i całe popołudnie chodziła z podwyższona temperaturka, w nocy tez było 37,6 ale nie wyżej... Wiec oby jej orgazim zwą czym cosik sam...
Dałam jej herbatke z czarnego bzu, troszkę sie wypocila i syrpo z witaminka C zobaczymy...
A tak za onkem pięknie, Ale ciagle -8 wiec ta wiosna tutaj tak szybko nie zawita... Tutaj niestety marzec z regoly Zimny dopiero w połowie kwietnia nagle robi sie 20'stopni i tak juZ zostaje :/
Madziu super ze z Julci taka super starsza siostra... MARICZKA juZ tez zapowiedziała ze będzie z tatusiem kapala dzidzie i będzie ja brała n spacerek a w ogóle wczoraj wpadło mi do głowy imię Maja i tak mi sie spodobało ... Ciekawe co na tO Kamil
Myszqa
Fanka BB :)
Lecę, pędzę się pochwalić, idę na rozmowę w sprawie pracy do mercedesa.
W czwartek trzymajcie kciukasy :-)
W czwartek trzymajcie kciukasy :-)
kana161
Mama "terrorystek" :P
Myszko super będę mocno trzymała kciuki juZ w nocy hahah
reklama
Agacia82
Mami :)
Cześć laski
Ale się tutaj dyskusja rozwinęła. Ja jestem bardzo przeciwna temu, żeby Mati poszedł wcześniej o rok do szkoły. I nie o to chodzi, że sobie nie poradzi, bo jestem pewna, że da radę, ale dlatego, że zabierają mu rok beztroski. I to dlatego, że nauczy się wcześniej paru liczb i liter .
Madzienko wrzuc parę fotek Lenki.
Kaja jak po usg? Na zdjęciach widziałam, jak okruszki się zmieniły
Ale się tutaj dyskusja rozwinęła. Ja jestem bardzo przeciwna temu, żeby Mati poszedł wcześniej o rok do szkoły. I nie o to chodzi, że sobie nie poradzi, bo jestem pewna, że da radę, ale dlatego, że zabierają mu rok beztroski. I to dlatego, że nauczy się wcześniej paru liczb i liter .
Madzienko wrzuc parę fotek Lenki.
Kaja jak po usg? Na zdjęciach widziałam, jak okruszki się zmieniły