reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ej no gdzie jesteście ??

Ja siedzę w domu , bo mi mąż auto sprzedał i czekam na nowe, więc chyba do końca tygodnia będę w domu. No chyba , że od taty pożyczę .

Właśnie pożegnaliśmy tatusia , bo jechał do Wrocławia. Mati cały czas się pytał: " Tatuś a na pewno wrócisz?"

reklama
Tak tak Reniu od wina.... Za intensywny "wysiłek fizyczny" przy tym godzeniu:) hahahh a może niedługo sie okaże ze z tego godzenia bedzie i "niespodzianka" :)

Oj Agaciu nie odstraszylas, przynajmniej w moim prYpadku:) my dzisiaj większość dnia spędziliśmy na placyku i w parku, bo pogoda u nas cuuuudowna:)

No a my wieczór przy Faktach, mój miś dopiero co wrócił z pracy, MAri juz spi.... Spijcie spokojnie :)

Dzień dobry :-)
Pogoda za oknem śliczna się zrobiła, normalnie czuję wiosnę w kościach!

Godzilam sie z mężem ;)

Coś się ostatnio często godzicie:-D Może Wiki będzie miała rodzeństwo;-)

Ja dziś po południu idę do lekarza i oczywiście cała w nerwach jestem. A do tego z mężowym wojnę toczymy i aż cała zestresowana tym jestem.

Dzień dobry

U nas słoneczko się przebija, ale jakieś ciemne chmury nadchodzą.
Ja piję kawkę, a Mati ogląda bajkę. Jakaś nerwowa dzisiaj jestem.

Zapominajka daj znać jak po wizycie u lekarza.

Hejka!
U nas zimno i brzydko. Mam lenia i nie wychodzę dziś z domu :-)
Też czekam na wiosne. Pojadę do mamy, wyrzucę Janka na dwór i niech szaleje na rowerze, bo już w domu nie mogę przesłuchać, że on musi do babci jechać bo tam jego rowerek i hujajnoga czekają. ;-)

Idę po kawkę :-)

reklama
Witam i ja:)

U nas na dzień dobry 8:30 burzysko... Wiosenne.... Mam nadzieje ze raz dwa przejdzie i bedzie slicznie, bo zapowiadali na dzisiaj 18 stopni...

Zapominajko a o co sie tak sprzeczasz z mezowym? No I powodzonka u lekarza.... Easy mamuski wszystko bedzie ok:) Don't worry be happy :)

A reszcie grudnioweczek życzę pięknej pogody i lepszego samopoczucia co zapewne przyjdzie razem z pogoda:)

Buziaczki

Do góry