reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kanuś dziękuję:-) To mówisz,że chwalisz go sobie??

U nas pogoda dziś taka,że cały dzien siedzieliśmy w domu.Może byśmy wyszli,ale było strasznie mokro i powietrze wilgotne,a dzieciaki mają mokry kaszel i pewnie by się dopiero rozkaszlały:baffled:
A w weekend ma być 20 stopni:szok: Oby tak było:tak:

Aniu no chwalilam Sobie... Wiesz co ja nie korzystalam z niego non stop, ponieważ my nie mieliśmy swojego samochodu, ale muszę przyznać ze ogólnie, to dość często go używalismy i to czasem na długie podróże i sie sprawdził :)
Teraz używają go moi znajomi i z tego co mi wiadomo rów wiz są zadowoleni...

Oj Reniu dobrze Wam.. Podesli nam troszkę:)

Madziu intensywny dzień:) teraz relaks:)

No a u nas jest Emilka i wlasnie robią chyba przemeblowanie w pokoju, bo czego juz w nim nie ma to.... Hahaha agentki

Ok miłego wieczoru i spokojnej nocki kochane:) Reniu korzystaj ze slonka :)

Witam z kawką:tak:
U nas dzisiaj w miarę ciepło, choć słoneczko schowane za chmurami.
Ale na szczęście nie jestem już tak śnięta jak wczoraj.
Iggy w przedszkolu o dziwo katar ma , ale bardziej go nie rozbiera.

Aniu ja miałam fotelik Roamer King Plus i też byłam zadowolona.

witajcie, witajcie.
Długo mnie nie było, bo tak jakos jak człowiek wypadnie z rytmu pisania, to ciężko potem sie zmobilizowac:zawstydzona/y:, zreszta nie mam za bardzo o czym pisac, dom, praca, przedszkole, szkoła, codziennośc. Coraz częściej mam dosc pracy mężowego i namawiam żeby rzucił to w diabły i poszukał czegoś na miejscu, zobaczymy co z tego będzie. Wogóle to moja połówka tak sie odchudziła, ze szok, ludzie go nie poznają, a ja taka gruba, chyba załapię doła

Aniu, zdrówka dla dzieciaczków i oczywiscie zapraszamy serdecznie jak tylko będziecie w okolicy.

Reniu, zazdroszczę pogody, u nas 6 stopni i wiatr hula.

Madzienko, dobrze że dni takie intensywne, nie masz za dużo czasu tęsknic za meżowym.

Kanusia, jak tam pokój, była demolka czy nie?

Zapominajko, pozdrowionka dla brzusia

Ostatnia edycja:
Bliźniaczku - ja zaczęłam się właśnie dlatego intensywnie odchudzać, żeby nie wyglądać grubo przy Michale. Ma już prawie 30kg mniej. Mi powoli spada waga i wkurza mnie to "powoli". Myślę, żeby ponownie spróbować Dukana i doprowadzić do końca a nie tak jak poprzednio - przerwać w połowie.

Reniu - zazdraszczam pogody:-D

Dziewczyny ja dwa Lata temu wazylam 70, potem codziennie chodziłam na siłownię i przestrzegalam diety, schudlam 10 kilo, teraz żeby to utrzymać nie jem ziemniaków ( no może czasami) i nie mogę jeść po 6 wieczór , jem mniejsze posiłki, wiecej warzyw i owoców. Ale na śniadanie zawsze jem to na co mam ochotę

reklama
ja o odchudzaniu mogę na razie pomarzyć...
Ale po narodzinach zamierzam ostro się za siebie zabrać, bo jestem gruba jak tucznik ;/

Do góry