reklama
renia200
mama Victorki :)
Madzienka Agacia wczoraj pisała, my dzisiaj same
renia200
Wszystko przez Facebook-a tam pewnie siedzą
Myszqa
Fanka BB :)
I ja i ja :-)
Ale to prawda........siędzę na FB Zła Karolinka, Zła!
Ale to prawda........siędzę na FB Zła Karolinka, Zła!
vive
Heloł :-)
wróciłam.
Normalnie przydałoby się, aby doba miała nie 24 godz tylko ze 40. Może wtedy bym się wyrobiła z częścią planów....
Dziś na przykład wróciłam do domku o 21, bo po pracy pojechaliśmy do Castoramy wybierać wszystko do remontu. Jak zobaczyłam rachunek, to zrobiło mi się słabo,a jeszcze musimy kupić glazurę, terakotę, farby i inne rzeczy.
Fajnie tak sobie poczytać, jakich agentów macie w domku, czyt. Mari i Mateuszek Mój Oli nie umie jeszcze składać zdań, więc chodzimy sobie do logopedy.
zapominajko-jak tam po wizycie, jak Maluszek?
wróciłam.
Normalnie przydałoby się, aby doba miała nie 24 godz tylko ze 40. Może wtedy bym się wyrobiła z częścią planów....
Dziś na przykład wróciłam do domku o 21, bo po pracy pojechaliśmy do Castoramy wybierać wszystko do remontu. Jak zobaczyłam rachunek, to zrobiło mi się słabo,a jeszcze musimy kupić glazurę, terakotę, farby i inne rzeczy.
Fajnie tak sobie poczytać, jakich agentów macie w domku, czyt. Mari i Mateuszek Mój Oli nie umie jeszcze składać zdań, więc chodzimy sobie do logopedy.
zapominajko-jak tam po wizycie, jak Maluszek?
KANKIYA
Witam i ja
scieło mnie po szczepieniu na maxa-cały tydzień chodziłam do tylu,ale już mi lepiej,więc jestem;-) za to Biancia mi się znowu rozłożyłaprzegrzała mi się bidula w piątek w przedszkolu,bo Panie ubrały ją na plac zabaw tak jak ja rano gdu ją prowadziłam do przedszkola przy temp 2 stopnimiałam schować bluzę do woreczka ,aby cudowne panie nie wpadly na pomysl ubierania jej w nią po południu,ale zapomniałam w pośpiechu:-(ehh taka chyba cała wiosna będzie
Vive powodzenia przy remoncie, no i sił kochana na wszystko
Reniu zazdroszczę pogody chociaż u nas dzisiaj też fajne ciepełko;-)
Kanuś ale się usmiałam z bierdonki Marii jest normalnie nr 1 w pomyslach
Agaciu każda okazja jest dobra aby kupic cos dla pieska dawaj foty z psiaczkiem;-)
Madziu odpoczywaj kochana jak masz okazję;-)
Zapominajko jak po wizycie?
scieło mnie po szczepieniu na maxa-cały tydzień chodziłam do tylu,ale już mi lepiej,więc jestem;-) za to Biancia mi się znowu rozłożyłaprzegrzała mi się bidula w piątek w przedszkolu,bo Panie ubrały ją na plac zabaw tak jak ja rano gdu ją prowadziłam do przedszkola przy temp 2 stopnimiałam schować bluzę do woreczka ,aby cudowne panie nie wpadly na pomysl ubierania jej w nią po południu,ale zapomniałam w pośpiechu:-(ehh taka chyba cała wiosna będzie
Vive powodzenia przy remoncie, no i sił kochana na wszystko
Reniu zazdroszczę pogody chociaż u nas dzisiaj też fajne ciepełko;-)
Kanuś ale się usmiałam z bierdonki Marii jest normalnie nr 1 w pomyslach
Agaciu każda okazja jest dobra aby kupic cos dla pieska dawaj foty z psiaczkiem;-)
Madziu odpoczywaj kochana jak masz okazję;-)
Zapominajko jak po wizycie?
renia200
Witam i ja z kawką, u nas jest tak pięknie że już zaczęłam okna w domku myć, kuchnia zaliczona, obiadek i zakupy zrobione, mieszkanko posprzątane teraz mogę odpoczywać przy zielonym piwku
renia200
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Cześć kochane;
ja juz po wizycie, szpitalu i próbuję dojść do równowagi.
Serduszko przestało być kilka dni przed wizytą.
ja juz po wizycie, szpitalu i próbuję dojść do równowagi.
Serduszko przestało być kilka dni przed wizytą.
reklama